Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδηλώσεις, σεμινάρια, πίτες – πού θα πάτε, τι θα δείτε

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
26 Ιανουαρίου 2024 / 10:12
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εκδηλώσεις στην πόλη μας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πλήθος εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στο νησί. Δείτε το πρόγραμμα:

Μουσικο-χορευτικό αφιέρωμα Ελληνο-Γεωργιανού πολιτισμού

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα έναρξης 19:45 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κέρκυρας μουσικοχορευτική βραδιά. Συμμετέχουν: Γεωργιανό Πολιτιστικό Κέντρο CAUCASUS, Μουσικό Σύνολο Γεωργιανού Παραδοσιακού Τραγουδιού «MARTVE», Ιόνιο Ωδείο με τους καθηγητές Λία Κολυτά (Υψίφωνο) – Μαρία Μάζη (Πιάνο) – Δημήτρη Αργυρό (Κλαρινέτο), Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Κέρκυρας, Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών με τα χορευτικά σχήματα εφήβων και ενηλίκων

Σεμινάριο Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

Το Σαββάτο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00, στο ξεν/χειο Angsana η Λ.Α.Κ. μαζί την pasty chef Mαριαλένα Λύρη, θα διεξάγει σεμινάριο ζαχαροπλαστικής τέχνης με θέμα «Εστιατορικό Γλυκό». Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις αλλά και τεχνικές επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού τους και τα εστιατόρια, καθώς και να εμπλουτίσουν της γνώσεις τους στην ζαχαροπλαστική τέχνη.

Ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Σκριπερού

Ο πρόεδρος και το ΔΣ απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς τον κόσμο. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 27/01 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής, με ελεύθερη είσοδο. Θα συμμετέχει το Μουσικό Σώμα (Μπάντα), υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Κωνσταντίνου Μαντζούκη.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδιού Βελονάδων "Η Αναγέννηση"

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδιού Βελονάδων "Η Αναγέννηση" κόβουν την πίτα τους και διοργανώνουν συνεστίαση το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 20:00 στο Olympic Palace στο Σιδάρι με ζωντανή μουσική και πλούσια λαχειοφόρο αγορά. Πληροφορίες στο τηλ. 6980554906 (π. Θεοφάνης Γάλλος)

Ν.Α.Ο. Ναυσίθοος Κέρκυρας

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 10:00 στον χώρο του Εθνικού Κολυμβητηρίου "Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης". Θα ακολουθήσει αγωνιστική εσωτερική ημερίδα του κολυμβητικού τμήματος του Ομίλου. Οι κολυμβητές που θ΄αγωνιστούν θα βραβευτούν με μετάλλια. Στα Δελφινάκια της Μικρής Πισίνας θ΄απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κόβει την πίτα του το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 20:30 στο Epic Bar στο Μαντούκι, Ξεν. Στρατηγού 138.

ΝΑΟΚ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας κόβουν την πίτα του Ομίλου στο Δημοτικό Θέατρο την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 18:00

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Κέρκυρας "Κρότος"

Θα κόψει την πίτα του την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του, στους Πουλάδες. Πριν την τελετή θα πραγματοποιηθούν αγώνες πρακτικής σκοποβολής (IPSC 5 σταδίων). Αυτός που θα  βρει το φλουρί θα έχει δώρο έκπληξη.

Ολυμπιάδα Καρουσάδων

Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων και η Ακαδημία της,  σε σύμπραξη με την Κοινότητα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, την χορωδία “Ντίνος Θεοτόκης” και την Φιλαρμονική Καρουσάδων  θα κόψουν την  Πρωτοχρονιάτικη πίττα στους την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 7:30 μ.μ. στο Πνευματιστικό Κέντρο Καρουσάδων.

Πολιτιστικός Σύλλογος Περουλάδων

Ο Σύλλογος κόβει την πίτα του την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 17:30 στο Εβίβα Καφέ, στο Σιδάρι.

Vespa Club Corfu

Η ομάδα του Vespa Club Corfu, κόβει την  πίτα του στις 27 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Jasmine

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στρογγυλής "Δημόδοκος" και ο ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Στρογγυλής

Κόβουν την πίτα τους την Κυριακή 28/1 στις 18:00 στην αίθουσα του Συλλόγου στην Στρογγυλή.

Η  Φιλαρμονική Κορακιάνας "Ο Σπύρος Σαμάρας"

Η φιλαρμονική θα κόψει την πίτα του την Κυριακή 28/1 στις 18:00 στο κτίριο της Φιλαρμονικής στην Άνω Κορακιάνα. Θα συμμετέχουν μουσικά σύνολα της μπάντας και η μπαντίνα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαφατιώνων

Το Τοπικό Συμβούλιο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και η Εθελοντική Ομάδα, κόβουν την πίτα τους την Κυριακή 28/1 στις 11:00 στο γραφείο του Πολιτιστικού Συλλόγου στους Καλαφατιώνες.

Η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Κέρκυρας

Καλωσορίζοντας το νέο έτος τα αθλητικά σωματεία Μ.Α.Σ.Τρικάλων - Α.Λ.Μ.Κέρκυρας- ΛΕ.Μ.Σπερχειάδας και Λ.Α.ΜΟΤ. Άρτας σας προσκαλούν στις αθλητικές τους εγκαταστάσεις motocross για εθιμοτυπική κοπή πίτας με ανοιχτές προπονήσεις για τους αναβάτες!! Ημερομηνίες...28/1 Κέρκυρα, 11/2 Άρτα, 25/2 Τρίκαλα, ....10/3 Σπερχειάδα...Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους!! Η εκδήλωση θα γίνει στο Corfu MX Park στον Άγιο Ματθαίο

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ματθαίου

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ματθαίου κόβει την πίτα του στις 28 Ιανουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου.

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Παράρτημα Κέρκυρας κόβει την πίτας  της η οποία θα γίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 στο Αμφιθέατρο του 1ου Γ.Ε.Λ. Κέρκυρας. Στην εκδήλωση θα γίνει βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους μαθητικούς διαγωνισμούς μαθηματικών «Θαλής», «Ευκλείδης», στον τοπικό διαγωνισμό «Κώστας Ζερβός» για μαθητές της Α Γυμνασίου και στο διαγωνισμό μαθηματικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας».

Ενωση Παλαιών Προσκόπων 1ου Συστήματος

Η Ενωση Παλαιών Προσκόπων του 1ου Συστήματος Κέρκυρας θα κόψει την πίτα του την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 12:00 στην συνεδριακή αίθουσα του Οργανισμού Λιμένος  Κέρκυρας (στο Νέο Λιμάνι).

Συναυλία και κοπή πίτας Φιλαρμονικής Λιαπάδων

Εορταστική συναυλία Φιλαρμονικής Λιαπάδων υπό την διεύθυνση του μαέστρου Σπύρου Μεταλληνού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/1 στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λιαπάδων. Κατά την εκδήλωση θα γίνει και η κοπή της πίτας της.

Η Βυζαντινή Χορωδία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Βυζαντινή Χορωδία Κέρκυρας πραγματοποιεί πανηγυρικό εσπερινό όπου θα ψάλει και θα ακολουθήσει η ευλογία της  Αγιοβασιλόπιτας της Χορωδίας  την Κυριακή 28/1/2024 στις 18:00 στον Ι. Ναό Αγ. Τριάδος Γαρίτσας.

 Εσπερινό Γυμνάσιο και Εσπερινό Λύκειο

Φέτος συμπληρώνουν 40 χρόνια πορείας και προσφοράς στην εκπαίδευση.  Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 στις 7.00 το απόγευμα, τα σχολεία θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο χώρο του σχολείου και προσκαλούν μαθητές και καθηγητές, που πέρασαν από τις αίθουσές τους στην πορεία αυτών των 40 χρόνων, να παρευρεθούν. Στην φετινή επέτειος λειτουργίας θα κάνουμε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ιστορία των δύο σχολείων μέσα από φωτογραφικό υλικό και μνήμες.

Η Ε.Μ.Ε.Δ. Κέρκυρας

Το Δ.Σ της Ε.Μ.Ε.Δ Κέρκυρας προσκαλεί την Κυριακή 04/02/2024 και ώρα 12.00μ.μ στο χώρο στον Ι.Ο.Κ  (απέναντι από το club 54) τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της στην κοπή της ετήσιας πίτας. Εκεί θα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Θα χαρούμε να έρθετε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να μας γνωρίσετε από κοντά. Εμάς και το έργο μας.

ΦΩΤΟ@www.villaplus.com

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.