Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διονύσης Γραμμένος: Συγκινητικό το ενδιαφέρον του κοινού για την Cameristi Della Scala (video)

Καμεράτα
14 Οκτωβρίου 2022 / 11:10

Πρόβες και συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο από τους συντελεστές της συναυλίας Cameristi Della Scala

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρέπει να τονίσω ότι η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και για το λόγο αυτό η συναυλία σε συνεννόηση και με την ορχήστρα και τους σολίστ αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Δημοτικό Θέατρο, τόνισε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης μαζί με την mezzo - soprano Rosa Bove και τον εκπρόσωπο της Cameristi Roberto Nigro.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική συναυλία απόψε στο Δημοτικό Θέατρο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας.Είναι προσκεκλημένη η Cameristi Della Scala και η mezzo-soprano Rosa Bove.
Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην ιταλική μπαρόκ με έργα σημαντικών συνθετών όπως Vivaldi, Correli, Giuliani και Durante. Είμαι πραγματικά ιδιαίτερα ευτυχής αλλά και συγκινημένος που δίνουμε αυτή τη συναυλία σήμερα στην Κέρκυρα, με αυτούς τους εξαίρετους μουσικούς. Δουλέψαμε στο Μιλάνο, κάναμε τις πρόβες μας τις προηγούμενες μέρες και έχουμε έρθει όλοι με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και πολύ καλή ενέργεια να δώσουμε αυτή τη μουσική μας στο κοινό της Κέρκυρας».

«Η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή  και πολύ συγκινητική και για το λόγο αυτό η συναυλία αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Δημοτικό Θέατρο που είναι και ο μεγαλύτερος κλειστός χώρος που διαθέτει η πόλη μας ώστε όσο τον δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν.
Τονίζω ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους» επεσήμανε ο Διονύσης Γραμμένος.

Info

ΚΑΜΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ & ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
ΜΕΤΖΟ-ΣΟΠΡΑΝΟ ROSA BOVE
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 9.30 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική κράτηση θέσης, χωρίς αντίτιμο, στην ιστοσελίδα https://www.ticketservices.gr/event/corfuif-kamerata_skala_milanou/ . Σημειώνεται ότι το κοινό μπορεί να εισέλθει στο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης επιδεικνύοντας το σχετικό δελτίο εισόδου.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ