Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι τελευταίες εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας για το Σεπτέμβρη

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
27 Σεπτεμβρίου 2023 / 21:20

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας, παρουσιάζει τις δύο τελευταίες εκδηλώσεις για το μήνα Σεπτέμβριο. Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00, o Dj Petros Odin μας περιμένει στο Jasmine Cafe Bar για μια βραδιά γεμάτη house μουσική. Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η νεανική χορωδία “Rosarte” θα αποδώσει ύμνους και θρησκευτικά έργα στον επιβλητικό Ναό του Duomo.

DJ Set by Petros Odin

Ο Πέτρος Οντίν γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1980 στο νησί της Κέρκυρας στην Ελλάδα. Καθώς μεγάλωνε ασχολήθηκε πολύ με τη μουσική και αναγνώρισε το πάθος του για την ηλεκτρονική μουσική στην ηλικία των 17. Ξεκίνησε να παίζει σε μερικά τοπικά μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Λατρεύει να παίζει house και tech house μουσική.

Βλέποντας την ανταπόκριση του κοινού του σκέφτηκε ότι πρέπει να κάνει κάτι μεγαλύτερο και έτσι άρχισε να παράγει τα δικά του κομμάτια και να παίζει σε διάφορα νυχτερινά κέντρα και ιδιωτικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Με πολλή προσπάθεια και κάνοντας DJs δίπλα στους μεγαλύτερους DJs του κόσμου όπως οι Morales, Maceo Plex, Βlack Coffee, Armin van Buren, Sasha Digweed, Dennis Ferrer, Deep Dish, Nina Kravitz, Oliver Huntermann και πολλοί άλλοι, έγινε γνωστός από τη μουσική βιομηχανία και πήρε συμβόλαιο από μερικές μεγάλες εταιρείες όπως η Get Physical, Yoshitoshi, Lapsus records, Morrison Records και πολλές άλλες και τα τραγούδια του έγιναν remix από σπουδαίους παραγωγούς όπως ο David Morales!

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Παιδική Χορωδία Rosarte

Το νεανικό τμήμα της πολυβραβευμένης χορωδίας Rosarte με 4 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών, θα αποδώσει ύμνους και θρησκευτικά χορωδιακά έργα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας, μέσα στον επιβλητικό ναό του Duomo.

Συντελεστές:

Διδασκαλία: Ρόζη Μαστροσάββα, Αλέξανδρος Κομνάς

Πιάνο συνοδεία: Αλέξανδρος Κομνάς

Βιογραφικό Χορωδίας

Η παιδική και νεανική χορωδία ROSARTE, που ίδρυσε και διευθύνει η μαέστρος Ρόζη Μαστροσάββα, αποτελείται από 200 επίλεκτα παιδιά και νέους ηλικίας 5 έως 24 ετών.

Περιλαμβάνει τμήματα μουσικοκινητικής pre-junior (Δέσποινα Ματθαιοπούλου), προπαιδική junior (Μαρία Λαμπιδώνη), παιδικά τμήματα παιδικό 1 και παιδικό 2 (Ρόζη Μαστροσάββα, Ολγα Αλεξοπουλου). Εφηβικό τμήμα (Ρόζη Μαστροσάββα) και νεανικό τμήμα (Ρόζη Μαστροσάββα, Αλέξανδρος Κομνάς). Στο πιάνο συνοδεύουν η Μυρτώ Ακρίβου, η Αποστολία Αναστασίου και ο Αλέξανδρος Κομνάς.

ΦΩΤΟ@ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ