Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραμυθοτράγουδα απο την Φ.Ε Μάντζαρος

ΦΕ Μαντζαρος
29 Nov 2017 / 11:03

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κυριακή, 3/12 στις 12:00 η Φ.Ε Μάντζαρος παρουσιάζει μια διαφορετική μουσική εκδήλωση απευθυνόμενη τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους.

Θα παρουσιαστεί ο πρωτος ψηφιακός δίσκος  του Ορέστη Ζαφειρόπουλου με τίτλο «ΠΑΡΑΜΥΘΟΤΡΑΓΟΥΔΑ».Καθένα από τα τραγούδια φωτογραφίζει στιγμές ή σκηνές από την καθη-μερινότητα των παιδιών. Μέσα από την μουσική και την αφήγηση, αλλά και μέσα από τις εξαιρετικές ζωγραφιές της Νεφέλης Πανοπούλου,   μας ψυχαγωγεί και μας ταξιδεύει με ευφάνταστο τρόπο μικρούς και μεγάλους. Κοινός μας στόχος να υπογραμμίσουμε την διαχρονική αξία των παραμυθιών και το πως αυτά απαλύνουν και εξορκίζουν τα αρνητικά στοιχεία που παρουσιάζονται ως τροχοπέδη στην εξέλιξη της ζωής μας! 
Ο Μουσικοσυνθέτης Ορέστης Ζαφειρόπουλος μαθήτευσε κοντά στον Κερκυραίο Καθηγητή- με διεθνή καριέρα- Σωτήρη Ταχιάτη. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται στην Πρωτοβάθμια  Εκπαίδευση. Διδάσκει βιολοντσέλο και ανώτερα θεωρητικά στο Εθνικό  Ωδείο Αγ. Παρασκευής , το οποίο του έχει εμπιστευτεί και την Παιδική Χορωδία. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.            
                                                         
Συμπράττουν: Το Μουσικό Σύνολο Πνευστών και η Παιδική Χορωδία της Φ. Ε. «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» υπό την Διεύθυνση της Δήμητρας Καλογεροπούλου.  
Αφήγηση : Ορέστης Ζαφειρόπουλος & Sophie Andree.                         
Τραγούδι: Zωή Μυλωνά, Χρήστος Μαραγκουδάκης,  Ορέστης Ζαφειρόπουλος      
Τεχνικός Ήχου- Programing :  Χρήστος Μαραγκουδάκης            
Οργάνωση, Παρουσίαση : Sophie Andree PR & Communication Consultant              
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Σωκράτης  Άνθης, Αρχ/κός &  Καλ/κός Διευθυντής της  Φ .Ε. «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ»