Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεύτερος πανελλαδικά στο ψηφοδέλτιο της «Νίκης» ο Δημήτρης Μεταλληνός

Δημήτρης Μεταλληνός
10 Ιουνίου 2024 / 12:09
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Το μήνυμά του μετά την καταμέτρηση των σταυρών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας από τους κερδισμένους της αναμέτρησης των Ευρωεκλογών ήταν σαφώς ο Δημήτρης Μεταλληνός, ο οποίος πήρε 29.635 σταυρούς με το ψηφοδέλτιο της «Νίκης».

Ο Κερκυραίος υποψήφιος ήρθε αμέσως μετά τον Νίκο Αναδιώτη, που κατέλαβε την μία εδρα του κόμματος στο Ευρωκοινωβούλιο με 41.908 ψήφους. 

Το ευχαριστήριο μήνυμά του: «Ευχαριστώ θερμά τους περίπου 30.000 συμπατριώτες μου, που με στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους. Η 2η θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ είναι άκρως τιμητική και μας προσδίδει ευθύνη και συνέχιση της εθνικής αποστολής μας. Συγχαίρω τον ευρωβουλευτή μας Νίκο Αναδιώτη και του εύχομαι ολόψυχα μια επιτυχημένη παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο. Θα βρίσκομαι δίπλα του, σε ό,τι χρειασθεί.

Συγχαίρω, επίσης, και ευγνωμονώ όλα τα μέλη της Ευρωομάδας μας, με τα οποία θα συνεχίσουμε μαζί το εθνικό μας έργο. Ευχαριστώ θερμά τον Άξιο Πρόεδρό μας Δημήτριο Νατσιό, τα εκλεκτά μέλη του Βουλευτικού, τους αγαπητούς βουλευτές μας για την υψίστη τιμή της συμπόρευσής μας. Ευχαριστώ τους ελάχιστους συνεργάτες μου, εντός και εκτός Κερκύρας, για την άψογη συνεργασία μας. Τιμή μου, που με θεωρούν αδελφό τους. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου για την αμέριστη συμπαράσταση.

Τέλος, αλλά και πρωτίστως, ευγνωμονώ τον Τριαδικό Θεό, που μου υπέδειξε δια των Αγίων Του, την πορεία της ΝΙΚΗΣ, ως οδό αυτοπροσφοράς και θυσίας προς τον απογοητευμένο και απομονωμένο συνάνθρωπό μας, που κατά συντριπτική πλέον πλειοψηφία γυρνά την πλάτη του στο αποτυχημένο και εγωπαθές πολιτικό μας σύστημα.
Ταπείνωση, ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη απαιτεί η δοκιμαζόμενη κοινωνία μας και με τις Αρχές αυτές συνεχίζουμε να πορευόμαστε...
Χριστός Ανέστη»

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.