Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πλήγωσαν οι απώλειες εντός την ΑΕΛ, καλά ο Αστέρας

Γ ΕΘΝΙΚΗ
25 Οκτωβρίου 2023 / 16:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μπορεί να έχει παιχθεί μόλις επτά από τις 30 αγωνιστικές της Γ΄ Εθνικής, αλλά μπορεί κανείς να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τις ομάδες του νησιού μας που έχουν μοναδικό στόχο να μείνουν στην κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να έχει παιχθεί μόλις επτά από τις 30 αγωνιστικές της  Γ΄ Εθνικής, αλλά μπορεί κανείς να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τις ομάδες του νησιού μας που έχουν μοναδικό στόχο να μείνουν στην κατηγορία.

Η ΑΕ Λευκίμμης που για 7η συνεχόμενη χρονιά αγωνίζεται στην κατηγορία, δεν ξεκίνησε καλά, έχει μόλις 7 βαθμούς από δυο νίκες μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ουσιαστικά την πλήγωσαν οι εντός έδρας ήττες. Στα τρία εντός έδρας παιγνίδια νίκησε την Θύελλα Κατσικά, αλλά έχασε από Κιλελέρ και Ζάκυνθο και οι ήττες εντός έδρας μετράνε πάρα πολύ. Πέταξε και δυο βαθμούς την περασμένη Κυριακή στην Καστοριά, αφού ήταν μπροστά στο σκορ ως το 90+6 και ή γηπεδούχος που έπαιζε 20 λεπτά με δέκα παίκτες ισοφάρισε τότε. Σίγουρα οι  δυνατότητες είναι μεγάλες και πιστεύουμε ότι θα ανακάμψει, ξεκινώντας από το ματς της επόμενης (8ης) αγωνιστικής στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Εορδαϊκό. Το ματς αυτό θα ξεκινήσει στις 14.30 και διαιτητές ορίστηκαν οι Ν. Μαγγιώρος, Ο. Ευαγγέλου  και Θ. Γκέλης όλοι της ΕΠΣ Ηπείρου.

Ο Αστέρας Πετριτή βασιζόμενος στην πολύ καλή αμυντική του λειτουργία, δεν δέχθηκε τέρμα σε τέσσερα από τα πετά ματς που έπαιξε, βαθμολογικά είναι καλά, έχει 11 βαθμούς από τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες και εμφανίζεται βελτιωμένος σε κάθε ματς. Υπάρχει ένας κορμός με έμπειρους παίκτες που έπαιξαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, Κρητικός, Κοιλιάρας, Γεωργακόπουλος, Μεντής και πολύ πάθος και μαχητικότητα από το σύνολο των παικτών, όπου παλεύουν κάθε φάση ως το τελικό σφύριγμα και έχουν ανταμειφθεί γι αυτό. ο Αστέρας που παίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία και πέρσι έκανε μεγάλες εκτός έδρας νίκες και φέτος ήδη με τη νίκη μέσα στα Τρίκαλα έδειξε ότι δεν φοβάται καμιά έδρα. Είναι στο χέρι του να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και να μαζεύει βαθμούς, με το ταμείο στο τέλος να τον ανταμείβει με μια θέση στην δεκάδα που σημαίνει παραμονή στην κατηγορία. Θα πάει στη Λαμία την Κυριακή για να φέρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Σταυρού Λιανοκλαδίου και μπορεί να το πετύχει. Το ματς θα ξεκινήσει στις 14.00 και διαιτητές θα είναι από την Πάτρα οι Κ. Οικονόμου,

Κ. Σπυρόπουλος και Π. Μπαλαρούτσος (ΕΠΣ Αχαΐας).   

 

Από το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής (7ης) Αστέρας –Αναγέννηση Άρτας 2-0 ΦΩΤΟ@ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια