Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μουσική Παράσταση «ΤΩΡΑ» του Δημήτρη Κωσταγιόλα

Πολύτεχνο
05 Ιουνίου 2023 / 12:23

ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ - Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στις 21.00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σας προσκαλούμε στην αυθεντική stand up υπαρξιακή κωμωδία αποταύτισης «ΤΩΡΑ» του Δημήτρη Κωσταγιόλα

Η μουσική παράσταση αποτελεί ΕΝΑ υπαρξιακό SAND UP Με Μενού και επιλογές. Με αυθεντικά τραγούδια που τα λόγια τους είναι το σκρίπτ της διάδρασης με το κοινό. Η απολαυστική επιστροφή στο παρόν είναι το παιχνίδι που διατρέχει όλη την παράσταση.
 
Τα πιάτα από το μενού είναι τραγούδια, είναι επίσης τα λόγια και το σκριπτ της συμμετοχής σας σε μια συλλογική εμπειρία. Από την ένταση στην αποφόρτιση, από τα βήματα στην ακινησία και πάντα στην καλύτερη ώρα, που πάντα είναι … γιατί είναι ΤΩΡΑ!
 
Tο ΜΕΝΟΥ των επιλογών: Το δώρο της προσοχήςˑ Δώστε προσοχήˑ Στην προσοχή σαςˑ Πείτε τη λέξη ΤΩΡΑˑ Αμέσως ακούστε τη σιωπή σας  ˑ Χαλαρώστεˑ Η σιωπή σάς ακούειˑ Σας μιλάει ο ατάραχος Εαυτός σαςˑ Στην καλύτερη ώρα που είναι πάντα, γιατί είναι Τώραˑ Το act της προσοχής στην προσοχή σας…     
 
Οι εμφανίσεις του Δημήτρη Κωσταγιόλα αποτελούν μια μοναδική μουσική παράσταση σε γλώσσα stand up με μουσικό θεατρικό αυτοσχεδιασμό. Το κοινό συμμετέχει με ξεχωριστό τρόπο στα τραγούδια της επιλογής του και αποτελεί μέρος της παράστασης, στην καλύτερη ώρα, που πάντα είναι τώρα… 
 
Ραντεβού το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, στις 10.00 μ.μ. για μια μοναδική εμπειρία αποταύτισης από τον εγωϊκό σας εαυτό, στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ, είναι η καλύτερη ώρα για παιχνίδι τώρα…!
 
Σκηνοθεσία–script–μουσική–ερμηνεία:  Δημήτρης Κωσταγιόλας
 
ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ, Σχολεμβούργου 39, Κέρκυρα
Ώρα Έναρξης: 22.00 – Πόρτες: 21.00
Προπώληση (περιορισμένος αριθμός) 10€ – Πόρτα 12€
Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.00
(Προπώληση ηλεκτρονικά στο ticket services.gr & τηλεφωνικά στο 210 7234567)

Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Δημήτρης Κωσταγιόλας μεγάλωσε στην Κέρκυρα και σπούδασε κιθάρα και μουσική σύνθεση στο Πανεπιστήμιο Κεντρικής Αγγλίας στο Birmingham, Μεγάλη Βρετανία. Ο Δημήτρης εμφανίζεται σε stand up ρόλο μουσικού θεατρικού αυτοσχεδιασμού, μόνος του ή με συνεργασίες, σε μουσικές σκηνές και κάνει street performance με διάθεση για παιχνίδι, βασισμένο στα τραγούδια του στους δρόμους της Αθήνας.