Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλήψεις σε Κέρκυρα και Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών (photo)

Συλλήψεις
03 Ιουνίου 2023 / 10:28
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 02/06 κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων 4 άτομα για κατοχή ναρκωτικών σε αντίστοιχες περιπτώσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν την Παρασκευή 02/06 κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων 4 άτομα για κατοχή ναρκωτικών σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην Κέρκυρα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας άνδρας για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 22,7 γραμμαρίων και από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο ακόμη άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν -αντίστοιχα- και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον στην Λευκάδα, απογευματινές ώρες στις 02/06, εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς του Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), άνδρας, για το αδίκημα της κακουργηματικής κατοχής 163,8 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία μαζί 1 τρίφτη κάνναβης και 1 κινητό τηλέφωνο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του καθώς και στην οικία του.


ΦΩΤΟ@ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Π.Α.Δ. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.