Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Γ. Φίτσα διαιτητή στο ματς της χρονιάς ο Θιναλιακός

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
01 Ιουνίου 2023 / 16:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός έχασε την Τετάρτη 31/5 τεράστια ευκαιρία να νικήσει τον Άρη Φιλιατών και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός έχασε την Τετάρτη 31/5 τεράστια ευκαιρία να νικήσει τον Άρη Φιλιατών και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Σε ένα ματς που δεν βλεπόταν στο α΄ μέρος και ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, με εντελώς διαφορετική εικόνα στην επανάληψη, ισοφάρισε και έχασε 4,5 απίστευτες ευκαιρίες να πάρει το τρίποντο.
Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αν θέλει να πετύχει κάτι, χρειάζεται οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή 4 Ιούνη στην Άρτα, απέναντι στην Αναγέννηση. Μάλιστα μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα της Άρτας από την ουραγό Αστραπή Μεσοποταμιάς, η γηπεδούχος θέλει μόνο νίκη στο ματς με την Κερκυραϊκή ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι.
Η της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για Το ματς αυτό που είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των «μπαράζ» ανόδου των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για Γ’ Εθνική, όρισε διαιτητές από την Πρέβεζα. Είναι διαιτητής ο Γ. Φίτσας και βοηθοί οι Ζιώγας και Κέφης της ΕΠΣΚ Πρέβεζας-Λευκάδαςς.
Βέβαια αυτό που χρειάζεται ο Θιναλιακός είναι μια εμφάνιση όπως στο Β΄ μέρος με τον Άρη Φιλιατών, αλλά πάντα κοιτάει και να μην αδικηθεί από τη διαιτησία, αφού κάποια σφυρίγματα (όπως με τους Φιλιάτες) ήταν εχθρικά προς την ομάδα της Κέρκυρας.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια