Τετάρτη 16.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Θιναλιακός τη νίκη της ημέρας… 4-1 τον Όλυμπο  

Λεζάντα: Φάση από περσινό ματς Ολύμπου – Θιναλιακού
ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
29 Σεπτεμβρίου 2024 / 20:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας που έγινε στο γήπεδο των Νυμφών ο Θιναλιακός εξαιρετικός, έκανε εύκολο το ντέρμπι, νίκησε 4-1 και απέκλεισε τον Όλυμπο.

Συνεχίστηκε Κυριακή η 1η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ «Λάμπρος Γεωργακόπουλος» με τη διεξαγωγή πέντε ακόμη αγώνων (αναβλήθηκε το ματς ΠΑΟ Σφακιανάκης – ΑΟ Παξοί επειδή ο καιρός δεν επέτρεψε στην ομάδα των Παξών να έλθει στην Κέρκυρα), έτσι υπάρχουν τρεις αγώνες σε εκκρεμότητα για να ολοκληρωθεί.

Στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας που έγινε στο γήπεδο των Νυμφών ο Θιναλιακός εξαιρετικός, έκανε εύκολο το ντέρμπι, νίκησε 4-1 και απέκλεισε τον Όλυμπο. Εύκολη επικράτηση και του Οδυσσέα Αυιωτών επί του Ηρακλή Αγ. Δέκα με 3-0.

Στο γήπεδο του Ολύμπου ο Μ. Αλέξανδρος/ΠΕΚΑ αν και μια κατηγορία παρακάτω νίκησε 3-1 την περσινή πρωταθλήτρια Κέρκυρας Αναγέννηση Περιβολίου με 3-1 και την πέταξε εκτός κυπέλλου. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με 10 παίκτες στο γήπεδο και από το 50΄έπαιζαν με εννέα λόγω τραυματισμού παίκτη τους, αλλά αυτό μπορεί να δικαιολογεί το σκορ, όχι όμως μια ομάδα νοικοκυρεμένη, που μας έχει συνηθίσει με πολύ καλές παρουσίες. Τέλος στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι  έγινε το τελευταίο ματς της ημέρας όπου η ομάδα των Μπενιτσών πολύ εύκολα νίκησε με 5-0 την γηπεδούχο Βολίδα και πέρασε στην επόμενη φάση.

Όλα τα αποτελέσματα:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Εθνικός Περουλάδων – ΑΕ Λευκίμμης            0-6

Κρόνος Αργυράδων – Αχιλλέας Νυμφών        3-0

Κανάλια/ Λιαπάδες –Ατρόμητος Στρογγυλής   0-1

ΠΑΟ Κορακιάνας – Κεραυνός Αγ. Νικολάου    1-5

Θιναλιακός Β΄ - ΠΑΟ Σφακιανάκης Α             0-7

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟ Σφακιανάκης Β – ΑΟ Παξοί  ανεβλήθη

Θιναλιακός Α – Όλυμπος 4-1

Μ. Αλέξανδρος/ΠΕΚΑ – Αναγ. Περιβολίου 3-1

Βολίδα – Μπενίτσες  0-5

Οδυσσέας Αυλιωτών – Ηρακλής Αγ. Δέκα 3-0

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου

16.00 Ολυμπιάδα – Ηρακλής Σφακερών

Ο αγώνας Δίας Κασσιόπης – Αστέρας Πετριτή θα οριστεί από την διοργανώτρια.

Φωτο: αρχείου

Λεζάντα: Φάση από περσινό ματς Ολύμπου – Θιναλιακού

 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια