Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπρίτζ ΒΔ Ελλάδος (photos)

Μπρίτζ
26 Μαΐου 2023 / 20:20
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

O Κ.Ο.Α.Μ. ιδρύθηκε το 1993 από τον Κωστή Κουτσάκο με την βοήθεια του Γιώργου Πουλημένου και είναι από το 1996 στις πρώτες θέσεις μεταξύ των επαρχιακών ομίλων στην Ελλάδα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε εξέλιξη βρίσκεται το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπρίτζ ΒΔ Ελλάδας από τις 25/05 έως τις 28/05 στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. Ο ΚΟΑΜ (Κερκυραϊκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπρίτζ), που συμπληρώνει 30 χρόνια ύπαρξης διοργανώνει το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2019 και την παύση λόγω της πανδημίας του Covid-19.



Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη, σε αγώνες ζευγών και σε αγώνες ομάδων ενώ συμμετέχουν αθλητές από διάφορες περιοχές της χώρας. Στους αγώνες ζευγών, οι ομάδες χωρίζονται σε ομίλους και μέσα σε τρείς ημέρες στόχος είναι να βρεθούν αντιμέτωποι όσο το δυνατόν περισσότεροι συνδυασμοί παικτών.

Σκοπός των διοργανωτών είναι, εκτός από την προώθηση και ανάδειξη του αθλήματος, η προσέλκυση ενός διαφορετικού είδους τουρισμού στην Κέρκυρα.




Λίγα λόγια για τον Κ.Ο.Α.Μ.:

Ο Κ.Ο.Α.Μ. (Κερκυραϊκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ) είναι ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο το οποίο υπάγεται στην Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ (ΕΟΜ) και κατά συνέπεια στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αριθμεί περί τα 110 μέλη, εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά λαμβάνουν τακτικότατα μέρος σε αγώνες δυο φορές την εβδομάδα καθώς και σε έκτακτα τριήμερα στο όμιλό  ΕΟ Κέρκυρας Λευκίμμης 6-8.   

O Κ.Ο.Α.Μ. ιδρύθηκε το 1993 από τον Κωστή Κουτσάκο με την βοήθεια του Γιώργου Πουλημένου και είναι από το 1996 στις  πρώτες θέσεις  μεταξύ των  επαρχιακών  ομίλων στην Ελλάδα λόγω των συμμετοχών και των πολύ καλών επιδόσεων των αθλητών του στα πανελλήνια πρωταθλήματα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.