Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή στη συνεδρίαση της Επιτροπής του αρθρου 152 για το ωράριο μουσικής

Παράταση
24 Μαΐου 2023 / 17:47
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Προσφυγή μονίμων κατοίκων κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την απόφαση παράτασης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην επικαιρότητα βρέθηκε ξανά σήμερα η αντιπαράθεση για τη παράταση του ωραρίου μουσικής στα καταστήματα της Παλιάς Πόλης. 

Σε αίθουσα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συνεδρίασε η Ειδική Επιτροπή του αρθρου 152 που ελέγχει τις προσφυγές κατά των αποφάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. 

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η προσφυγή από τέσσερις μονίμους κατοίκους Παλιάς Πόλης και τον Γιώργο Καλούδη ως επικεφαλής παράταξης, κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης που δικαίωσε τον Δήμο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την απόφαση της παράτασης ωραρίου.

Στην έδρα της Περιφέρειας στις Αλυκές βρέθηκαν εκρόσωποι του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλιάς Πόλης αλλά και της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας. 

Τα μέλη της Επιτροπής συζήτησαν κεκλεισμένων των θυρών, καθώς δεν επετράπη η παρουσία των προσφευγόντων. 

Τελικά αποφασίστηκε να δοθεί αναβολή, προκειμένου να εξεταστούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.