Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελέγχους στα αυτοκίνητα της Uber στην Κέρκυρα ζητά ο Γ. Καλούδης

Uber
17 Μαΐου 2023 / 15:08

Συνάντηση του υποψ. βουλευτή Κερκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καλούδη με τα σωματεία Ταξί.

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ). Ταύτιση θέσεων Γιώργου Καλούδη υποψήφιου βουλευτή Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ και ΔΣ Ταξί. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα από  την επίσκεψη του Γιώργου Καλούδη στα Γραφεία και τη συζήτηση με το Σωματείο Ταξί Κέρκυρας «Ο Ταξιάρχης» και «Άγιος Χριστόφορος» καθώς και του Αστικού Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Κέρκυρας.
 
Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και χρήσιμη για τη κοινωνία και τον τουρισμό της Κέρκυρας.
 
Τα αυτοκίνητα της uber παραμένουν ακροβολισμένα σε 10 σημεία. Παρανομούν γιατί δεν υπάρχει συνεργαζόμενο ταξί και δεν υπάρχει ταξίμετρο. Η συνάντηση ήταν σε φιλικό κλίμα και γόνιμη. Απειλούνται με αφανισμό από την πολυεθνική uber. Το αίτημα νόμιμο, δίκαιο και ηθικό.  Να εφαρμοσθεί ο νόμος 4530/2018, να λειτουργήσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί: Τροχαία – ΣΔΟΕ.
 
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Γιώργος Καλούδης δήλωσε αμέριστη υποστήριξη, καθόσον τα αιτήματα είναι δίκαια, συμβάλλουν στη πραγμάτωση της  συνταγματικής αρχής της ίσης αντιμετώπισης όλων και συντελούν στην αξιοκρατία και στο σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα: Δικαιοσύνη Παντού!
 
Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία από τη συνάντηση από αριστερά:  Γραμμένος Κωνσταντίνος -  Ταμίας του Συνδέσμου «Ο Ταξιάρχης», Γουρδούκης Σπυρίδωνος – Πρόεδρος Σωματείου «Άγιος Χριστόφορος», Γελάτσορας Θεόδωρος – Πρόεδρος Συνδέσμου «Ο Ταξιάρχης», Λουκάς Σταμάτης – Πρόεδρος Αστικού Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Κέρκυρας και Κρητικός Γιώργος – Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου «Ο Ταξιάρχης».