Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αγγελος Σπύρου στο αεροδρόμιο και την Πυροσβεστική

Αγγελος Σπύρου
11 Μαΐου 2023 / 16:41
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Συνομίλησε με εργαζόμενους για θέματα λειτουργίας του αεροδρόμιου αλλά και με τη διοίκηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας τ αεροδρομίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το αεροδρόμιο Κέρκυρας Ιωάννης Καποδίστριας επισκέφτηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Σπύρου Αγγελος. Συνομίλησε  με εργαζόμενους για θέματα λειτουργίας του αεροδρόμιου αλλά και ασφάλειας των αερομεταφορών.

Αναμένουμε αύξηση στις αφίξεις τουριστών κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου πάνω από 2 εκ.

Μείζων πρόβλημα αποτελεί η στάθμευση στο χώρο του αεροδρομίου κυρίως για το προσωπικό αλλά και για τους επιβάτες. Η αναμονή των επιβατών στο χώρο των αφίξεων τη περίοδο αιχμής (Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβρη) ξεπερνάει πολλές φορές και τη μια ώρα.

Οι ανάγκες του ιατρείου είναι επίσης σημαντικές και θα πρέπει το οποίο αίτημα προκύπτει από τη Ιατρό μας να δίνουμε προτεραιότητα  και λύση.

Το αεροδρόμιο μας είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία και τον τουρισμό. Εξυπηρετεί πτήσεις επίσης ζωτικής σημασίας όπως αυτές της μεταφοράς ασθενών των πυροσβεστικών και στρατιωτικό αεροπλάνων. (Διακομιδές κυρίως).

Επίσης συναντήθηκε με τη διοίκηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας τ αεροδρομίου
Δηλώνει υπερήφανος για τη κατάρτιση και την ετοιμότητα τους!
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.