Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Βασίλης Αλαμάνος υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου

Βασίλης Αλαμάνος
08 Μαΐου 2023 / 16:03

Ο Βασίλης Αλαμάνος είναι εκ των διοργανωτών του του Corfu Mountain Trail που πλέον συγκαταλέγεται στους διεθνείς αγώνες με τη συμμετοχή παγκόσμιων πρωταθλητών

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ) . Ο άνθρωπος που έχει πρωταγωνιστήσει στη χαρτογράφηση και διάνοιξη των μονοπατιών στους ορεινούς όγκους της Κέρκυρας, ο Βασίλης Αλαμάνος, ενώνει τις δυνάμεις του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τη Μερόπη Υδραίου.

Ο Βασίλης Αλαμάνος είναι εκ των διοργανωτών του του Corfu Mountain Trail του πρώτου ορεινού αγώνα που έγινε στο νησί μας και αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στους διεθνείς αγώνες με τη συμμετοχή παγκόσμιων πρωταθλητών.
Ουσιαστικά μέσα από αυτές τις δραστηριότητες αναπτύσσονται εναλλακτικές μορφές τουρισμού στο νησί μας.

Είναι ενδεικτικό ότι με τις προσπάθειες του Βασίλη Αλαμάνου και άλλων έχουν διανοιχθεί και σηματοδοτηθεί μονοπάτια συνολικού μήκους 200 χιλιομέτρων στην Κέρκυρα.
Υπάρχει ήδη μια υποδομή που πρέπει να ενισχυθεί για να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες στο νησί μας στον ορεινό, στον περιπατητικό και στον αθλητικό τουρισμό.

Σε αυτό το στόχο ο Βασίλης Αλαμάνος έχει να προσφέρει πολλά και σε δήλωση του αναφέρει:

«Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου που έχει ακόμα πολλές κρυφές και αναξιοποίητες δυνατότητες. Τα μονοπάτια μας και οι ορεινές περιοχές μπορούν να αποτελέσουν υπεραξία για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού αλλά και για να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα της Κερκυραϊκής φύσης.

Συμμετέχω στην προσπάθεια της Μερόπης Υδραίου, με όλη μου την ψυχή. Είναι μια Δήμαρχος με όραμα και αγάπη για τον τόπο της, δεν διαχωρίζει και δεν διχάζει τους πολίτες, είναι αποτελεσματική, έχει να παρουσιάσει έργο».

Από την πλευρά της, η Μερόπη Υδραίου αναφέρει:
«Η ομάδα μας, η παράταξη μας, ενισχύεται καθημερινά, γίνεται πιο δυνατή.

Ο Βασίλης Αλαμάνος είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος του αθλητισμού και της προσφοράς που αγαπάει τον τόπο του, έχει ιδέες και θέληση.
Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά, να ανοίξουμε νέες προοπτικές».