Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία για τα 130 χρόνια του ΚΓΣ στο Δημοτικό Θέατρο

ΚΓΣ
03 Μαΐου 2023 / 09:56
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Θα περιλαμβάνει δρώμενο, εκτέλεση του ύμνου από την ΦΕΚ (Παλιά) και την δημοτική χορωδία San Giacomo. Συμμετέχει ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Μέτρον».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την επέτειο των 130 χρόνων  ζωής του ΚΓΣ, δράσης και αέναης κοινωνικής προσφοράς, διοργανώνεται εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο το Σάββατο 6 Μάη στις 19:00 που θα περιλαμβάνει δρώμενο, εκτέλεση του ύμνου από την ΦΕΚ (Παλιά) και την δημοτική χορωδία San Giacomo. Συμμετέχει ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Μέτρον».

Προσκαλεσμένοι όλοι οι θεσμικοί φορείς του τόπου, εκπρόσωποι ομοσπονδιών, συλλόγων και δευτεροβάθμιων οργάνων Και κάθε Κερκυραίος

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος ιδρύθηκε στις 6 Μαρτίου του 1893, αποτελεί ένα τα αρχαιότερα Αθλητικά Σωματεία της Ελλάδας και ένα από τα πρώτα Σωματεία, που αναγνωρίστηκαν από τον ΣΕΓΑΣ, του οποίου είναι και ιδρυτικό μέλος. Ο ύμνος του αφιερώθηκε από τον Κωστή Παλαμά, ενώ τα ΕΛΤΑ εκδώσαν επετειακό γραμματόσημο για τα 100 χρόνια του συλλόγου και η ιστορική του σημαία κοσμούσε αίθουσα εκδηλώσεων στους Ολυμπιακούς του 2004!

Σε αυτήν την διαδρομή  έχει προσφέρει μέγιστες υπηρεσίες στην Κερκυραϊκή κοινωνία. Και σήμερα συνεχίζει να προσφέρει  την δυνατότητα σε εκατοντάδες Κερκυραιόπουλα να αθλούνται και σε αρκετά να διακρίνονται σε επίπεδο  Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο, γεγονός που προκαλεί αίσθηση και συνάμα θαυμασμό.

 Είναι σωματείο με πολύ στέρεες βάσεις στην Κερκυραϊκή κοινωνία, αλλά και οργανισμός που χαίρει τον σεβασμό μέσα και έξω από τον αθλητικό στίβο και έχει επικρατήσει η προσφώνηση «ιστορικός»!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.