Τρίτη 26.09.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλαία στην Γ΄ Εθνική χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον

Γ ΕΘΝΙΚΗ
28 Απριλίου 2023 / 17:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική τελειώνει την Κυριακή και τα ματς που θα γίνουν δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον (αν εξαιρέσουμε τη Ζάκυνθο), έχουν ξεχωρίσει η πρωταθλήτρια ομάδα, καθώς και οι πέντε που υποβιβάζονται.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική τελειώνει την Κυριακή και τα ματς που θα γίνουν δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον (αν εξαιρέσουμε τη Ζάκυνθο), έχουν ξεχωρίσει η πρωταθλήτρια ομάδα, καθώς και οι πέντε που υποβιβάζονται. Η μόνη ομάδα που θέλει νίκη και με σκορ είναι η Ζάκυνθος η οποία σαν 9η στον Όμιλο θα συγκριθεί με τις ομάδες του 2ου, 4ου και 5ου
και η χειρότερη θα υποβιβαστεί.
Η σεζόν για Αστέρα Πετριτή και ΑΕ Λευκίμμης θεωρείται απόλυτα επιτυχής, πέτυχαν οι ομάδες του νησιού μας το στόχο τους και θα προσπαθήσουν να κλείσουν θετικά τη σεζόν, αν και το βλέμμα τους είναι και στον τελικό κυπέλλου όπου θα αναμετρηθούν το Σάββατο 6 Μαΐου.
Η ΑΕ Λευκίμμης θα αντιμετωπίσει τον αδιάφορο βαθμολογικά Βύζαντα Μεγάρων, μια πολύ καλή ομάδα και θα θέλει να πάρει ρεβάνς της ήττας του α΄ γύρου με 2-1. Διαιτητές θα είναι από την Άρτα οι Θ. Νίκου, Γ. Κέφης, Α. Ζιώγας,
Ο Αστέρας πάει στην Ελευσίνα να αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό τον οποίο είχε κερδίσει με 2-1 στο φινάλε του α΄ γύρου. Δύσκολο ματς με την ομάδα της Αττικής να χάνει την άνοδο στις λεπτομέρειες. Διαιτητές από την ΕΠΣ Αθηνών οι Χαρ. Ψαρίδης, Θ. Γαλάνης, Χρ. Μπόντζος .
 
Πρόγραμμα (26η αγων.) τελευταία
Απόλλων Πάργας – Α.Ο. Υπάτου
Ζάκυνθος – Α.Ο. Χαλκίδα
Π.Ο. Φήκης – Τηλυκράτης Λευκάδας
Πανελευσινιακός – Αστέρας Πετριτή
Α.Ε. Λευκίμμης – Βύζας Μεγάρων
Παναγρινιακός – Α.Ο. Τρίκαλα
Διγενής– Ναυπακτιακός Αστέρας α.α.  3-0
 
Βαθμολογία
Τηλυκράτης                       59
…………………………………………
ΑΟ Υπάτου                         55
Πανελευσινιακός            54
ΠΟ Φήκης                           43
ΑΟ Τρίκαλα                        40
Βύζας Μεγάρων               39
Αστέρας Πετριτή             38
ΑΕ Λευκίμμης                    36
…………………………………………
Ζάκυνθος                            33
…………………………………………
Απόλλων Πάργας            23
Παναγρινιακός                                 22
Διγενής Νεοχωρίου        19
ΑΟ Χαλκίς                           14          
Ναύπακτος                        06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκα το 1979 στην «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ήμουν στην τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια.