Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε καμπ της Εθνικής στην Αθήνα η Ίρις Χατζηγεωργίου

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
26 Απριλίου 2023 / 15:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια από τις πολύ καλές «μικρές» σε ηλικία αθλήτριες του ΝΑΟΚ είναι η Ίρις Χατζηγεωργίου, η 15χρονη πολίστρια που αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα στην Α2 κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια από τις πολύ καλές «μικρές» σε ηλικία αθλήτριες του ΝΑΟΚ είναι η Ίρις Χατζηγεωργίου, η 15χρονη πολίστρια που αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα στην Α2 κατηγορία. Η ποιότητά της αναμφισβήτητη και είναι και ο λόγος που πολλές φορές έχει κληθεί να συμμετάσχει σε καμπ των Εθνικών ομάδων. Αποτέλεσμα της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στον Όμιλο, αλλά και της θέλησης των κοριτσιών, αφού και άλλες συναθλήτριες της κατά καιρούς έχουν κληθεί.

Βέβαια εδώ είναι αυτό που λέμε «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά» αφού η Ίρις είναι κόρη του παλιού άσσου της υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ Γ. Χατζηγεωργίου και νυν μέλος του προπονητικού τιμ του Ομίλου.

Η Ίρις πάει στο ΕΑΚΝ του Αγίου Κοσμά, όπου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Τσόκας κάλεσε συνολικά 25 πολίστριες της κατηγορίας Κορασίδων (Κ15).
Οι 25 που κλήθηκαν για το πρωί (07.30) της ερχόμενης Παρασκευής (28/4), είναι οι: Σ. Μάνη, Αφ. Μπιτσάκου (Άλιμος), Ρ. Σαλταμανίκα, Ε. Σταυρίδη (ΑΝΟ Γλυφάδας), Κ. Αγλαμίση, Α. Δασκαλάκη, Π. Σταύρου (Νηρέας Χαλανδριου), Ίρις Χατζηγεωργίου (ΝΑΟ Κέρκυρας), Μ. Κεπενού (ΝΕ Πατρών), Ε. Βάλβη, Ε. Ελμισιάν, Ε. Καπετοπούλου, Ν. Κρασσά, Φ. Λουπάκη, Μ. Ντούλη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κ. Κουνδουράκη (ΝΟ Χανίων), Θ. Παπαδοπούλου, Μ. Χέλμη (Ολυμπιακός), Α. Καραγιάννη, Σ. Λαμπροπούλου, Β. Μανωλάκου, Ν. Μοροχλιάδου, Λ. Μούζη (Πανιώνιος), Α. Μπίκου, Φ. Σάλεχ (ΠΑΟΚ). Το Καμπ θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 30 Απριλίου.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια