Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλλογος Γαρίτσας: Η παρέμβαση για το ΕΑΚΚ σε Μενδώνη και Μαυρωτά

Σύλλογος Γαρίτσας
20 Απριλίου 2023 / 09:53

«Εκθέσαμε το θέμα του εγκαταλελειμμένου ΕΑΚ παρουσιάζοντας και παραδίδοντας στον Γ.Γ Αθλητισμού σχετικό φωτογραφικό υλικό με την παρούσα κατάσταση των εγκαταστάσεων»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΙΤΣΑΣ). Ο  Πολιτιστικός σύλλογος Γαρίτσας συμμετείχε στην ειδική εκδήλωση - συζήτηση που διοργάνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με την παρουσία της Υπουργού, της Υφυπουργου και του Γ.Γ. του Υπουργείου.

Εκθέσαμε το θέμα του εγκαταλελειμμένου ΕΑΚ παρουσιάζοντας και παραδίδοντας στον Γ.Γ Αθλητισμού σχετικό φωτογραφικό υλικό με την παρούσα κατάσταση των εγκαταστάσεων.

Αναφερθήκαμε στην υποστελέχωση και στις κακές και ανθυγιεινές συνθήκες όπου καλούνται να αθληθούν τα παιδιά μας. Η επισκευή των εγκαταστάσεων οφείλει να ολοκληρωθεί το συντομότερο ώστε να επιστρέψουν οι αθλητές στις προπονήσεις τους.

Το χειρότερο αθλητικό κέντρο της Ελλάδας  βρίσκεται στην γειτονιά μας. Επιθυμούμε την σωστή και ασφαλή λειτουργία του. Η υπουργός ζήτησε από τον Γ.Γ. του υπουργείου να συντηρηθεί άμεσα το Ε.Α.Κ. ώστε τα παιδιά να επιστρέψουν στα αθλήματα τους.

Ο σύλλογος μας θεωρεί ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματά του νησιού μας και θα το παρακολουθήσει.
 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΙΤΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΓΗΣ