Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεργασία του Ερυθρού Σταυρού Κερκύρας με την Ιερά Μητρόπολη

Ερυθρός Σταυρός
07 Απριλίου 2023 / 16:58
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Για τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και τροφίμων στις πληγείσες από τους φονικούς σεισμούς, περιοχές στην Τουρκία και στην Συρία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριο επισκέφθηκαν η Πρόεδρος Μαρία Δημουλά και Μέλη του Τοπικού Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την άριστη συνεργασία που είχαν με την τοπική Εκκλησία για την συγκέντρωση και αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας και τροφίμων για τις πληγείσες από τους φονικούς σεισμούς, περιοχές στην Τουρκία και στην Συρία. 
 
Ο Μητροπολίτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο προς τους υπευθύνους του παραρτήματος Κερκύρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όσο και προς το σύνολο των Ενοριών, των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και των συνεργατών τους για την ευαισθησία τους να συγκεντρώσουν την ανθρωπιστική βοήθεια.  
 
Με την ευκαιρία εξέφρασε τις πατρικές του πασχάλιες ευχές και ευλογίες και συνεχάρη τόσο τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού, όσο και τους δωρητές της ανθρωπιστικής βοήθειας. 


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.