Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η εταιρεία Μασούτης έκοψε την πίτα για το προσωπικό καταστημάτων κι αποθήκης του νησιού

ΜΑΣΟΥΤΗΣ
04 Απριλίου 2023 / 09:46

Όπως είθισται διαχρονικά στην εταιρία Μασούτης για όλους τους εργαζομένους σε καταστήματα, αποθήκη και κεντρικά γραφεία, η εκδήλωση συνοδευόταν από δώρα, προσφορά της εταιρίας.

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα διοργανώθηκε στο «StarZ Hall (Σκάφωνας)» στον Πέλεκα η κοπή βασιλόπιτας των καταστημάτων και της αποθήκης του νησιού.

Όπως είθισται διαχρονικά στην εταιρία Μασούτης για όλους τους εργαζομένους σε καταστήματα, αποθήκη και κεντρικά γραφεία, πραγματοποιήθηκε και στην Κέρκυρα η κοπή βασιλόπιτας, που συνοδευόταν από δώρα, προσφορά της εταιρίας.



Κατά την άφιξη στον εξωτερικό χώρο ένα welcomedrink από το βραβευμένο αποστακτήριο Lazaris με χειροποίητα τοπικά προϊόντα της Κέρκυρας περίμενε όσους παρευρέθηκαν.



Οι πάνω από 310 εργαζόμενοι στα 18 καταστήματα και την αποθήκη του νησιού καθώς και στελέχη της εταιρίας έδωσαν το «παρών» στη γιορταστική εκδήλωση.
Ο κ. Γιάννης Μασούτης αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους.



Παρόντες ήταν, επίσης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης κι αρχών του τόπου. Το κέφι απογείωσαν οι ταλαντούχοι Κατερίνα Ζαρίφη και Χάρης Χρονόπουλος, οι οποίοι με το αμείωτο χιούμορ τους έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό τόνο.



Τη γιορτή πλαισίωσαν με παραδοσιακούς βενετσιάνικους χορούς το Λύκειο Ελληνίδων και ορχήστρα με ζωντανή μουσική που ξεσήκωσε κι έμεινε αξέχαστη σε όλους.