Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καταστάσεις χάους καταγγέλλουν οι σύμβουλοι αντιπολίτευσης στο δήμο Β. Κέρκυρας

Β. Κέρκυρα
31 Μαρτίου 2023 / 20:53
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Καμιά σοβαρή προσπάθεια για ανάταξη της λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου και αυτό φυσικά με αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του δημάρχου"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απίστευτο περιστατικό στο δήμο Β. Κέρκυρας καταγγέλλουν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Όπως λένε κλήθηκαν να ψηφίσουν για το δήμο… Κορυδαλλού. Η ανακοίνωσή τους αναφέρει συγκεκριμένα:

Απίστευτα Πράγματα!!!
  
Είχαμε την εντύπωση ότι τα είχαμε ζήσει όλα στα δημοτικά συμβούλια από τον κ. Μαχειμάρη  και τους συνεργάτες του.  Ωστόσο στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 29-3-2023 έγινε πραγματικά το απίστευτο. Στο θέμα του οικονομικού απολογισμού της δημοτικής αρχής για τα έτη 2019, 2020 και  2021 κληθήκαμε να ψηφίσουμε τον οικονομικό απολογισμό, άκουσον, άκουσον του δήμου ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ!!!!!!!
 
Κανένας, (ή προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων της Δημοτικής Αρχής) δεν μπήκε στον κόπο να  διαβάσει τους απολογισμούς.  Κανείς μα κανείς δεν κατάλαβε ότι έφεραν λάθος θέμα στο Δημ. Συμβούλιο.  Και αν σε αυτό προσθέσουμε και το ότι δυο χρονιές περιέγραφαν τον ίδιο απολογισμό αλλά ακόμα και τις σοβαρές παραλήψεις που παρατήρησαν στους απολογισμούς οι ορκωτοί λογιστές, καταλαβαίνουμε εύκολα ότι η προχειρότητα , η τσαπατσουλιά, μα κυρίως η θεσμική κατάρρευση του δήμου μας είναι πλέον παγιωμένη και μη αναστρέψιμη.
 
Χάος παντού, χάος απόλυτο!! Καμιά σοβαρή προσπάθεια για ανάταξη της λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου και αυτό φυσικά με αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του δημάρχου, κ. Μαχειμάρη.
 
Κύριε δήμαρχε, σοβαρέψου!

Σοβαρέψου, γιατί έρχεται καυτό καλοκαίρι, με τεράστια προβλήματα «προ των πυλών».

Εμείς είμαστε εδώ, όπου μπορούμε να λειτουργήσουμε συναινετικά υπέρ των συνδημοτών μας, με υπευθυνότητα αλλά και με γνώση και όραμα για το μέλλον του τόπου μας.
 
Για τις Δημοτικές Ομάδες
 
 
Ασπιώτης Σπύρος                           Βάρελης Σπύρος                              Πουλιάσης Σταμάτης
 
 
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.