Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η καρδιά του πρόδωσε τον Νίκο Μηλιώτη

ΜΗΛΙΩΤΗΣ
30 Μαρτίου 2023 / 21:10
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Αργά το απόγευμα ένιωσε δυνατό πόνο στο στήθος και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να τον κρατήσουν στη ζωή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέθανε ξαφνικά από ισχυρό έμφραγμα του μυοκαρδίου ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Μηλιώτης (62). Αργά το απόγευμα ένιωσε δυνατό πόνο στο στήθος και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Γεννήθηκε το 1961 στην Άφρα Κέρκυρας. Παντρεμένος με δυο παιδιά και εν αποστρατεία Αξιωματικός Αστυνομίας. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Κέρκυρας και Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Τ.Δ. Άφρας, δημοτικός σύμβουλος Παρελίων.

Το 2013 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων. Τον Μάϊο του 2019 επανεκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, ενώ τον Απρίλιο του 2020 ορίστηκε Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας.

Το enimerosi.com εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.