Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 1ο Beauty Festival στην Κέρκυρα από το Κέντρο Ομορφιάς Oxygen Plus

1ο Beauty Festival
24 Μαρτίου 2023 / 09:47

"Η ομορφιά αποτελεί σημαντική αξία για τη σύγχρονη γυναίκα και άμεσα συνδεδεμένη με την εικόνα της διαχρονικά"

Την Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 6:30μμ, στο ΝOSTOS Hall, το πολυβραβευμένο  κέντρο ομορφιάς Oxygen Plus, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα γυναίκας, πραγματοποίησε το 1Ο Beauty Festival, αποκλειστικά για τα μέλη του.
Την έναρξη του Festival έκανε η CEO του Oxygen Plus, κ. Έφη Λαψάνα-Βιτουλαδίτη.

Mίλησε για τη σημασία της ομορφιάς και συγκεκριμένα είπε: «Η ομορφιά αποτελεί σημαντική αξία για τη σύγχρονη γυναίκα και άμεσα συνδεδεμένη με την εικόνα της διαχρονικά. Ιδιαίτερα σήμερα που η σύγχρονη γυναίκα αντιλαμβάνεται τον εαυτό της, ως ανεξάρτητο και αυτόνομο, η «ομορφιά»  έχει ένα διαφορετικό νόημα και αποτελεί  βασική ανάγκη και προτεραιότητα.



Εμείς στο Oxygen Plus  στα 21 χρόνια λειτουργίας μας  στην Κέρκυρα, έχουμε  σαν μοναδική αποστολή μας, να βάλουμε  στην  ζωή  των γυναικών, την ομορφιά, την υγεία, την ενέργεια, την  αυτοπεποίθηση και  τη χαρά  για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την ζωή που τους αξίζει. Για εμάς  κάθε γυναίκα είναι μοναδική εκπέμπει τη δική της αύρα, έχει το χαμόγελο που την κάνει ξεχωριστή, έχει το δικό της σώμα το οποίο της δίνει δύναμη να δημιουργεί και να κυνηγά τα όνειρά της».



Για πρώτη φορά στην Κέρκυρα  και σε αποκλειστικές ομιλίες  απολαύσαμε δύο ξεχωριστές ομιλήτριες.

•Η κυρία Ζωή Λιόλιου, Business Coach & Συγγραφέας μέσα από εργαλεία coaching έδειξε στους καλεσμένους  «Πώς βελτιώνω τις σχέσεις μου» και συγκεκριμένα αξιοποίησε τις ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης και έδωσε την δυνατότητα σε κάθε μια να δημιουργήσει τον προσωπικό «Τροχό σχέσεων». Παράλληλα μας προέτρεψε να σκεφτούμε όλες πόσο ικανοποιημένες είμαστε από κάθε σχέση π.χ. προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική κλπ. Στη συνέχεια μοιράστηκε μαζί μας απλούς τρόπους βελτίωσης των σχέσεων μας δίνοντας έξυπνα tips.



•H κυρία Μάγδα Καζόλη, Image Consultant του “House of Colour” χρησιμοποιώντας πολύ μοντέρνες τεχνικές χρωματολογίας ανάλυσε διαδραστικά το  θέμα :«Επιλέξτε  τα χρώματα που σας ταιριάζουν και κερδίστε τις εντυπώσεις». Ειδικότερα μας εξήγησε και ταυτόχρονα μας έδειξε μέσα από μία παλέτα εκατόν σαράντα χρωμάτων (140), τα οποία ήταν αποτυπωμένα σε ύφασμα(μαντήλια,) πως  τα χρώματα έχουν τεράστια δύναμη.



Όταν φοράμε αυτά που ταιριάζουν στην επιδερμίδα μας. Με αυτό τον σύγχρονο  τρόπο επιλογής χρωμάτων καρνταρόμπας, η εικόνα μας προβάλλεται εντελώς εστιασμένη και τα χαρακτηριστικά μας είναι ξεκάθαρα. Τα σωστά για εμάς χρώματα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο ξεκούραστοι, γεμάτοι ενέργεια, δυναμικοί, υγιείς και φρέσκοι. Ταυτόχρονα μπορούν να απογειώσουν τη διάθεσή μας και να μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση καθώς είμαστε πάντα ορατοί και ξεχωριστοί.



Ένα ακόμα σημαντικό όφελος είναι ότι μας προσδίδουν κύρος και αξιοπιστία για να έχουμε τον σωστό αντίκτυπο στην κατάλληλη στιγμή. Και όλα αυτά μόνο με τα σωστά για εμάς χρώματα!

Στο τέλος της ημερίδας ακολούθησε CHEESE and WINE και όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να  γνωρίσουν τις ομιλήτριες να συζητήσουν μαζί τους, να χαλαρώσουν σε ένα πρωτότυπο, σύγχρονο και αμιγώς γυναικείο event.

Το Festival έκλεισε η κ. Εφη Λαψάνα-Βιτουλαδίτη με την φράση: «Ελπίζω σήμερα, εγώ προσωπικά αλλά και όλη η ομάδα του Oxygen Plus, να σας επιστρέψαμε ένα μικρό κομμάτι από την αγάπη που μας δώσατε 21 χρόνια στην Κέρκυρα και να φεύγετε από το 1oBeautyFestivalπιο όμορφες και κυρίως πιο δυνατές».

Επικοινωνήστε μαζί μας στο www.oxygenplus.gr