Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

H ΑΕΛ «κλειδώνει» την παραμονή, μπορεί και ο Αστέρας

Γ ΕΘΝΙΚΗ
23 Μαρτίου 2023 / 16:07
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή και οι ομάδες του νησιού μας έχουν αντιπάλους που δεν συγκαταλέγονται στους ισχυρούς, μπορούν να κερδίσουν και να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή και οι ομάδες του νησιού μας έχουν αντιπάλους που δεν συγκαταλέγονται στους ισχυρούς, μπορούν να κερδίσουν και να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην κατηγορία.
Η ΑΕ Λευκίμμης θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ουραγό Ναυπακτιακό Αστέρα, έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο, αλλά πρέπει να προσέξει, να πάρει το τρίποντο και ουσιαστικά με αυτό να κλειδώσει την παραμονή της για 6η συνεχόμενη χρονιά, χωρίς να αγχώνεται τις 5 αγωνιστικές που θα απομείνουν. Είναι ποιοτική ομάδα και μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα πάρει αυτό το ματς στο οποίο διαιτητές θα είναι οι Π. Τσιώρης, Δ. Μάνος και Α. Αθανασίου από την ΕΠΣ Άρτας. Στον α΄γύρο η ΑΕΛ είχε νικήσει 2-0 στη Ναύπακτο.
Ο Αστέρας Πετριτή πάει στην Πάργα να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που παίζει το τελευταίο του χαρτί για παραμονή. Ο τοπικός Απόλλωνας γνωρίζει ότι αν δεν κερδίσει αποχαιρετά την κατηγορία, είναι απίθανο να αλλάξει κάτι στη συνέχεια. Όμως η ομάδα του λιμανιού, είναι πιο ποιοτική, έχει δείξει ότι και εκτός έδρας μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και πάει να κερδίσει, με την κατάκτηση των τριών βαθμών θα έχει κάνει την υπέρβαση και η παραμονή της θα είναι κατά 80% εξασφαλισμένη. Διαιτητές ορίστηκαν οι Π. Ζύγας, Ι. Κοκμοτός, Ε. Ροκοπάνος από την ΕΠΣ Αιτωλ/νιας. Στον α΄ γύρο ο Αστέρας είχε νικήσει 1-0 τον αντίπαλό του.
 
Πρόγραμμα (21η αγωνιστική)
Κυριακή 26.3.2023 ώρα 16:00
Α.Ο. Υπάτου – Παναγρινιακός
Α.Ε. Λευκίμμης – Ναυπακτιακός Αστέρας
Πανελευσινιακός – Διγενής Νεοχωρίου
Π.Ο. Φήκης – Α.Ο. Τρίκαλα
Ζάκυνθος – Βύζας Μεγάρων
Απόλλων Πάργας – Αστέρας Πετριτή
Α.Ο. Χαλκίδα – Τηλυκράτης Λευκάδας
 
Βαθμολογία
Τηλυκράτης                       44
…………………………………………
ΑΟ Υπάτου                         43
Πανελευσινιακός            41
ΑΟ Τρίκαλα                        36
ΠΟ Φήκης                           34
ΑΕ Λευκίμμης                    30
Βύζας Μεγάρων               28
Αστέρας Πετριτή             28
Ζάκυνθος                            26
…………………………………………
Παναγρινιακός                                 22
Απόλλων Πάργας            19
Διγενής Νεοχωρίου        15
ΑΟ Χαλκίς                           14
Ναύπακτος                        06

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια