Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Γονέων Κηδεμόνων ΑμΕΑ με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κέρκυρας

ΑμΕΑ
23 Μαρτίου 2023 / 11:47
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Ικανοποίηση του Συλλόγου για το άμεσο ενδιαφέρον της στο αίτημά του για οδοντίατρο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης αντιπροσωπείας του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας και της νέας Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Μαντώ Εγγλεζοπούλου.
 
Την αντιπροσωπεία του Συλλόγου αποτελούσαν ο Πρόεδρος Σπύρος Ζουμπουλίδης, ο Αντιπρόεδρος Αλέκος Κυπριανός, η Γραμματέας Μαίρη Κοντού και το μέλος του ΔΣ Ζωή Κακαρούγκα και αφού την καλωσόρισε της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, την ενημέρωσε για το 30ετές έργο του Συλλόγου και του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑμεΑ «ΜΕΛΙΣΣΑ» και την προσκάλεσε να επισκεφθεί τον Σύλλογο και το ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ».
 
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης τέθηκε το θέμα δημιουργίας τμήματος – υπηρεσίας οδοντοθεραπείας Ατόμων με Αναπηρία και ιδιαίτερα των ατόμων με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες που δεν μπορούν να συνεργαστούν με οδοντιατρικές υπηρεσίες και  αναγκάζονται τα ίδια τα άτομα και οι οικογένειές τους να επισκέπτονται άλλα Νοσοκομεία της Χώρας (Ασκληπιείο Βούλας, Χατζηκώστα Ιωαννίνων), ξοδεύοντας πολλά χρήματα, υποβαλλόμενοι  σε μεγάλη ψυχολογική και σωματική ταλαιπωρία.
    
Η κα Εγγλεζοπούλου αφού ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του Συλλόγου, υποσχέθηκε ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανταπόκριση και επίλυση του πολύ σημαντικού αυτού προβλήματος και αποδέχθηκε την Πρόσκληση του Συλλόγου να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και της ΜΕΛΙΣΣΑΣ.
 
«Αξιοσημείωτο και ενθαρρυντικό είναι ότι το βράδυ της ίδιας ημέρας, η κα Εγγλεζοπούλου δείχνοντας το άμεσο ενδιαφέρον της, τηλεφώνησε στον κ. Ζουμπουλίδη ότι  άμεσα βρίσκεται σε αναζήτηση οδοντιάτρου» επισημαίνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ σε ανακοίνωσή του.
                                                           

 
 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.