Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαδικτυακή έρευνα γνώμης πολιτών από την CULTUREPOLIS

CULTUREPOLIS
22 Μαρτίου 2023 / 10:42

Για την ψηφιακή μετάβαση του τόπου προς την Έξυπνη Πόλη, την επέκταση των νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα και πως αυτή επηρεάζει την ζωή μας ως πολίτες

ΚΕΡΚΥΡΑ (CULTUREPOLIS). Τι κάνουν οι εταιρείες τεχνολογίας με τα προσωπικά μου δεδομένα;
Τι σημαίνει Ψηφιακός Μετασχηματισμός;
Υπάρχει συμμετοχή των πολιτών στο  σχεδιασμό του δήμου;
 
Αν έχετε σκεφτεί κάποιες από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε συνεχίστε να διαβάζετε. 
 
Η έρευνα απευθύνεται σε ΕΣΑΣ, τους πολίτες των πόλεων των Ιονίων Νήσων και τους καλλιτέχνες όλης της χώρας, και σας καλεί να εκφράσετε τις απόψεις και επιθυμίες σας αναφορικά με την ψηφιακή μετάβαση του τόπου σας προς την Έξυπνη Πόλη, την επέκταση των νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα σας και πως αυτή επηρεάζει την ζωή σας ως πολίτες.
 
Οι απαντήσεις σας θα μας βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση των αναγκών σας ώστε να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις προς τους Δήμους της περιοχής και να σχεδιαστούν οι πόλεις του μέλλοντος "με εμάς - για εμάς".
 
Διάρκεια έρευνας: 15-30 Μαρτίου 2023.
Ερωτηματολόγια
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ/ΗΣ https://bit.ly/3ldXCJK
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ https://bit.ly/3yDpI4b
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ/ΟΣ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ https://bit.ly/3mVhfGL
 
Επικοινωνία
Μαρία-Λουΐζα Λαοπόδη
Τηλ. 6937 010 294
[email protected] 

Η Διαδικτυακή Έρευνα Γνώμης Πολιτών είναι μέρος του έργου «DIALOG CITY – Μια ολιστική προσέγγιση προς μια ψηφιακή πολιτιστική υποδομή στις ευρωπαϊκές πόλεις» που αναπτύσσει νέες πρακτικές για τη σύνδεση της ψηφιακής καινοτομίας με τη φυσική συμμετοχή των πολιτών και στοχεύει να αυξήσει την πρόσβαση στον πολιτισμό μέσω μιας διαλογικής προσέγγισης.

Συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμμετέχουν 7 φορείς από 5 Ευρωπαϊκές Χώρες. Στην Ελλάδα το έργο υλοποιείται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία CulturePolis με έδρα την Κέρκυρα.