Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην Παγκόσμια Τουριστική Έκθεση ITB στο Βερολίνο, 7-9 Μαρτίου

ITB
06 Μαρτίου 2023 / 11:46

Σε χώρο εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ θα φιλοξενηθεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στον κόσμο, γνωστή ως ITB (Βερολίνο), ξανανοίγει τις πόρτες της μετά την πανδημία από 7 έως 9 Μαρτίου, με αποκλειστικό εμπορικό και επαγγελματικό χαρακτήρα, χωρίς να είναι δηλαδή ανοιχτή στο κοινό.
 
Συγκεντρώνει 10.000 εκθέτες από 180 χώρες σ’ έναν χώρο 160.000 τ.μ. Ταξιδιωτικές εταιρείες, ξενοδοχεία, Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού, Περιφέρειες, που συγκεντρώνονται εκεί, αλληλογνωρίζονται, χτίζουν συνεργασίες, πωλούν και αγοράζουν υπηρεσίες διακοπών και αναψυχής, προβάλλουν ταξιδιωτικές εμπειρίες και προορισμούς.
 
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με την παρουσία της Περιφερειάρχη, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, θα διαθέτει χώρο εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, με στόχο συναντήσεις με ταξιδιωτικούς φορείς και αεροπορικές εταιρείες για την προώθηση των τουριστικών προορισμών και τη συνεργασία για την προβολή τους, ενώ θα φιλοξενήσει Δήμους και θα διευκολύνει επαγγελματικές συναντήσεις τουριστικών φορέων από τα νησιά των Περιφερειακών Ενοτήτων.
 
«Θέλουμε να δώσουμε πληροφόρηση για τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και να προκαλέσουμε έμπνευση για την επίσκεψη στα νησιά μας», δηλώνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.
 
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Τουριστικής Έκθεσης Βερολίνου (ITB), ποικιλία συζητήσεων, panels και στρογγυλών τραπεζιών θα είναι αφιερωμένα στην εξέλιξη της τουριστικής αγοράς και την καινοτομία.