Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην τελική ευθεία η συγκρότηση του ψηφοδελτίου Πουλημένου «Εξαρχής»

Στέφανος Πουλημένος
22 Φεβρουαρίου 2023 / 11:25

Στην τελική φάση προς την συγκρότηση του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές, βρίσκεται η ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΕΞΑΡΧΗΣ – Δύναμη Ευθύνης και Δημιουργίας».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θερμή χαρακτηρίζει ο Στέφανος Πουλημένος την ανταπόκριση πολιτών στην απόφασή του να επανέλθει στον αυτοδιοικητικό προεκλογικό στίβο για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας. Όπως αναφέρει ο πρώην Νομάρχης, δεκάδες συμπολίτες - στελέχη των τοπικών κοινωνιών έχουν ανταποκριθεί θερμά και μετά από συνάντηση μαζί του, συμφωνήθηκε να είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, με τη δημοτική κίνηση «Εξαρχής - Δύναμη ευθύνης και προοπτικής» 

Όπως έχει δημοσιεύσει η "Ε" σε σχετικό ρεπορτάζ, η πρώτη "τυπικά" συνάντηση όλων των υποστηρικτών μαζί, στην αίθουσα της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας, για την κατ' αρχήν διατύπωση των αρχών της παράταξης, είχε φέρει στο φως και πολλά από τα ονόματα που θα βρίσκονται στο τελικό ψηφοδέλτιο, με τις ζυμώσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.  

Θα υπερβεί τους 260 υποψηφίους

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρει, ότι τα ονόματά τους θ’ ανακοινωθούν μετά τις βουλευτικές εκλογές, καθώς τα χρονικά περιθώρια, με καταληκτήρια προθεσμία τον προσεχή Αύγουστο, είναι ακόμη μεγάλα.

Παράλληλα, έχει αρχίσει και η συγκρότηση των συνδυασμών για τα Συμβούλια των 46 κοινοτήτων στις οκτώ (8) Δημοτικές Ενότητες.

«Το ψηφοδέλτιο της κίνησης «ΕΞΑΡΧΗΣ – Δύναμη Ευθύνης και Δημιουργίας», με την δυναμική που έχει αναπτύξει, θα εξαντλήσει τα ανώτερα επιτρεπόμενα όρια στην συγκρότησή του και θα υπερβεί τους 260 συνολικά υποψήφιους» επισημαίνει ο Στέφανος Πουλημένος.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ