Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έργα συντήρησης του οδικού δικτύου στη Δ.Ε Παρελίων

Συντήρηση
17 Φεβρουαρίου 2023 / 15:06

Το έργο περιλαμβάνει επισκευή οδοστρωμάτων, λακκουβών και παρεμβάσεις συντήρησης των δρόμων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπογράφηκε χθες από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας η σύμβαση του έργου συντήρησης του οδικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Παρελίων και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου. Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ν. Καλόγερου.

Το έργο περιλαμβάνει επισκευή οδοστρωμάτων, λακκουβών και παρεμβάσεις συντήρησης των δρόμων. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα υπεγράφη η σύμβαση συντήρησης του οδικού δικτύου στην Δ.Ε. Φαιάκων ενώ ακολουθούν οι υπογραφές συμβάσεων για τη συντήρηση των δρόμων στις Δημοτικές Ενότητες Παλαιοκαστριτών και Αχιλλείων.

Η Δήμαρχος Μ.Υδραίου σε δήλωση της επισημαίνει: «Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Η βελτίωση του οδικού δικτύου συνδέεται με τη βελτίωση της εικόνας του τόπου μας αλλά και με την οδική ασφάλεια. Ο Δήμος, στο δημοτικό οδικό δίκτυο που αποτελεί αρμοδιότητα του και μπορεί να κάνει παρεμβάσεις, θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, να προχωρά σε έργα συντήρησης και ανακατασκευής».