Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοπή πίτας Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ και Μέλισσας

ΑμεΑ
07 Φεβρουαρίου 2023 / 17:04
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σπύρος Ζουμπουλίδης στον χαιρετισμό του ανέπτυξε τον σκοπό της εκδήλωσης που ήταν η χαρά που εισέπραξαν οι νέοι της ΜΕΛΙΣΣΑΣ, και η κοινωνικοποίησή των

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίας Κέρκυρας και το ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» πραγματοποίησαν την πατροπαράδοτη γιορτή της κοπής της πίτας τους με την παρουσία πολλών μελών, γονέων ΑμεΑ, φίλων του Συλλόγου, εκπροσώπων του Κοινοβουλίου της Αυτοδιοίκησης, κοινωνικών φορέων  και Συλλογικοτήτων της Κέρκυρας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σπύρος Ζουμπουλίδης στον χαιρετισμό του ανέπτυξε τον σκοπό της εκδήλωσης που ήταν η χαρά που εισέπραξαν οι νέοι της ΜΕΛΙΣΣΑΣ, και η κοινωνικοποίησή των, το πολυσχιδές έργο του Συλλόγου και τα προβλήματα που ταλανίζουν  διαχρονικά και σημερινά  τα άτομα με αναπηρία και τέλος  η αναγνώριση και βράβευση όσων στήριξαν τις προσπάθειες του Συλλόγου την προηγούμενη χρονιά και ήταν:

1. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας.
2. Το Κέντρο Ανακύκλωσης Λιαπάδων
3. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 12ου Δημοτικού Σχολείου
4. Το 12ο Νηπιαγωγείο
5. Το 100 + CLUB
6. Η Κροντηρά Λένα
7. Ο Καρύδης Θρασύβουλος
8. Ο Βούλαγαρης Προκόπης
9. Η Νάτση Μαρίνα

Παρευρέθηκαν τίμησαν,  με την παρουσία του και επέδωσαν  τα βραβεία οι Βουλευτές Κέρκυρας κ.κ. Στ. Γκίκας, Αλ. Αυλωνίτης και Δημ. Μπιάγκης, η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Κων. Ζορμπάς και Μελ.  Ανδριώτη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου, Δημήτρης Μεταλληνός ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αλ. Μιχαλάς, ο Πρόεδρος της Χορωδίας, Τάκης Μεταλληνός, ο διαχρονικά εθελοντής και Επιστημονικός Διευθυντής της ΜΕΛΙΣΣΑΣ , Αλέξης Μαρτζούκος .
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.