Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στέφανος Πουλημένος: «Κατηγορηματικά ΟΧΙ σε επενδύσεις τύπου Ντουμπάι»

Στέφανος Πουλημένος
07 Φεβρουαρίου 2023 / 13:30

«Μέγιστη προτεραιότητά μας πρέπει να είναι το φυσικό μας περιβάλλον που είναι πηγή πλούτου για τον τόπο μας και πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάθετα αντίθετος στο σχέδιο κατασκευής νησιού - μαρίνας στη Νότια Κέρκυρα, που αποκάλυψε ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, δηλώνει ο πρώην Νομάρχης, νυν υποψήφιος δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος  σε σχετική του ανάρτηση:
 
«Επειδή από μερικούς φίλους ερμηνεύτηκε βιαστικά και εσφαλμένα η χθεσινή μου ανάρτηση για τα σχέδια κατασκευής νησιού - μαρίνας τύπου Ντουμπάι, ξεκαθαρίζω ότι:

Ως πρώην νομάρχης, παρακάμπτοντας τη σημερινή ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου, λέω κατηγορηματικά ΟΧΙ στα σχέδια επενδύσεων τύπου Ντουμπάι στο νησί μας.

Ύψιστη και μέγιστη προτεραιότητά μας πρέπει να είναι το φυσικό μας περιβάλλον που είναι πηγή πλούτου για τον τόπο μας και πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού. Παράλληλα δε προς αυτό, η βελτίωση των δικτύων και υποδομών που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή όλων στον ευλογημένο μας τόπο.

Υπενθυμίζω ότι στην χθεσινή μου ανάρτηση υπάρχει μεταξύ άλλων η φράση "...το τελευταίο που θα μπορούσε να διανοηθεί κανείς για το νησί μας, με την απαράμιλλη ομορφιά, είναι οι τουριστικές επενδύσεις τύπου Ντουμπάι, με πολυτελείς κατοικίες και πισίνες μέσα στη θάλασσα!", φράση που τα λέει όλα».