Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλούδης: «Πυροτέχνημα υποκρισίας η σύσκεψη της Δημάρχου για το Νοσοκομείο»

Γιώργος Καλούδης
10 Ιανουαρίου 2023 / 10:20

«Πυροτέχνημα υποκρισίας και συγκάλυψης των τεράστιων ευθυνών της ίδιας και της ΝΔ η σημερινή σύσκεψη της κ. Υδραίου για το Νοσοκομείο»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπόδειγμα υποκρισίας είναι η σύσκεψη που κάλεσε στο Σαν Τζιάκομο η Δήμαρχος Κνετρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, επισημαίνει η παράταξη "Πρώτα η Κέρκυρα" με επικεφαλής τον Γιώργο Καλούδη: 

«Επί τριάμισι χρόνια η απερχόμενη Δήμαρχος κυρία Υδραίου  και ο εντολοδόχος Πρόεδρός της κ. Δημήτριος Μεταλληνός, παρά τις προσπάθειές μας (και άλλων παρατάξεων) να συζητηθεί το θέμα των προβλημάτων του Νοσοκομείου μας και γενικά της δημόσιας υγείας, η ίδια και ο εντολοδόχος Πρόεδρός της έκαναν τα πάντα για να μη συζητηθεί

Όταν, μετά τον εξαναγκασμό σε αποχώρηση 9 γιατρών τον Οκτώβρη 2022,  αναγκάστηκε να συζητηθεί το θέμα της αποσύνθεσης του Νοσοκομείου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις αρχές Νοέμβρη 22.  Ακόμα και τότε, αντιθεσμικά, αμετανόητα, μέσω του εντολοδόχου της «Προέδρου» κατάργησε τη διαδικασία ψηφοφορίας επί του ψηφίσματος Μπούκα και έφερε παράτυπα διαδικτυακά δικό της ψήφισμα που υπερψήφισε η δική της δημοτική ομάδα και οι δορυφόροι της.

Με αυτό το ψήφισμα-λαπά συγκάλυπτε τον έχοντα σοβαρό μερίδιο ευθύνης Διοικητή κ. Ρουμπάτη και τις ευθύνες του κόμματός της, της Νέας Δημοκρατίας, για την αποδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η απερχόμενη Δήμαρχος κυρία Υδραίου ποτέ δεν αγωνίστηκε για κανένα πρόβλημα του Κερκυραικού Λαού. Ποτέ δεν κατέβηκε στο πεζοδρόμιο, ποτέ δεν διεκδίκησε για τη Κέρκυρα παρά μόνον για τον εαυτό της.

Η σύσκεψη που καλεί για σήμερα, μετά τη χθεσινοβραδυνή μεγαλειώδη υπό βροχή συγκέντρωση, είναι υπόδειγμα υποκρισίας και άλλη μία προσπάθεια συγκάλυψης των τεράστιων ευθυνών της ίδιας και του κόμματός της».