Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έκοψε τη βασιλόπιτά της! (PHOTOS)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
05 Ιανουαρίου 2023 / 16:25
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Το μεσημέρι της Πέμπτης 05 Ιανουαρίου η εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, το περιοδικό ΕΝ και το enimerosi.com, πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με παρών στην εκδήλωση να δίνει όλο το εργατικό δυναμικό έστω και κάποιο μέρος του, διαδικτυακά!

Τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο με την ευχή και την ελπίδα μιας διαφορετικής μα εξίσου δημιουργικής χρονιάς, με υγεία, δύναμη, ευτυχία και αισιοδοξία. Ήταν όπως και κάθε χρόνο η τέλεια ευκαιρία για την έναρξη του 2023 να συναντηθούν όλοι οι συνεργάτες για περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών.

Το τυχερό φλουρί το οποίο κέρδισε ο αγαπητός συνάδελφος Βασίλης Πανταζόπουλος, αντιστοιχούσε σε δύο υπέροχα και ταυτόχρονα πολύ γευστικά δώρα από τους αγαπημένους χορηγούς μας

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ο Γιώργος Κατσαϊτης και η ομάδα του, εύχονται σε όλους τους αναγνώστες καλή χρονιά ευτυχισμένο & λαμπερό να είναι για όλους το 2023 με εντιμότητα και ευόδωση στόχων!

 














ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.