Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στ. Γκίκας: Μέσα στον Ιανουάριο οι αποζημιώσεις για την θεομηνία "ΜΠΑΛΛΟΣ"

Γκίκας
04 Ιανουαρίου 2023 / 17:49

Στο ΤΑΙΠΕΔ συζητήθηκε η εξελισσόμενη διαγωνιστική διαδικασία της μαρίνας mega yacht, στην πόλη της Κέρκυρας, όπως και η προετοιμασία του Φακέλου για τον διαγωνισμό της μαρίνας της Ημερολιάς

Συναντήσεις ME φορείς σχετικά με θέματα που απασχολούν το νομό Κέρκυρας είχε ο βουλευτής της ΝΔ Στ. Γκίκας. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του, αναφέρει:

Συναντήσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό του ΤΑΙΠΕΔ Χρήστο Πολίτη και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας.
 
Στο ΤΑΙΠΕΔ συζητήθηκε η εξελισσόμενη  διαγωνιστική διαδικασία της μαρίνας mega yacht,  στην πόλη της Κέρκυρας, όπως και η προετοιμασία του Φακέλου για τον διαγωνισμό της μαρίνας της Ημερολιάς. Επίσης, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου ΤΑΙΠΕΔ Πάνου Σταμπουλίδη,  συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα της επικείμενης διαγωνιστικής διαδικασίας από το ΤΑΙΠΕΔ για τα Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Κέρκυρας. Αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα η προώθηση του Φακέλου προς το Τεχνικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εγκριθούν τα τεύχη και να προχωρήσει ο διαγωνισμός.
 
Με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, ο οποίος είναι αρμόδιος για θέματα Κρατικής Αρωγής & Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, ετέθησαν δύο θέματα. Πρώτον, η αποδέσμευση κονδυλίων για τα άμεσα έργα αποκατάστασης των πρόσφατων ζημιών από τις πλημμύρες στην Ν. Κέρκυρα και η αποδέσμευση της Β’ Δόσης για την αποζημίωση που δικαιούνται οι επιχειρήσεις από την θεομηνία «ΜΠΑΛΛΟΣ». Και τα δύο ζητήματα θα έχουν δρομολογηθεί μέσα στον Ιανουάριο.