Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Ένα παραμύθι με την Κάρμεν» στο Δημοτικό Θέατρο

ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ
03 Ιανουαρίου 2023 / 10:40
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις 20:00 ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ - Η υπόσχεση που σας δώσαμε στα Παιχνιδομαζέματα γίνεται πραγματικότητα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για άλλη μια φορά η κα Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Πέτρος Γάλλιας μας τιμούν κυριολεκτικά με την παρουσία τους, την αγάπη τους και την προσφορά τους για τον Φάρο Ζωής. Δύο μοναδικοί άνθρωποι, δύο ακούραστοι καλλιτέχνες , παρόλο το γεμάτο με παραστάσεις πρόγραμμα τους, κατάφεραν να "κλέψουν" χρόνο, αφιλοκερδώς για να είναι στην Κέρκυρα και να διαβάσουν, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, ένα παραμύθι γεμάτο μηνύματα αγάπης. Μαζί τους ο Γιώργος Βλάχος, η Σταματίνα Καρύδη και η Μαριάννα Μπαρούτα.

Ο ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην εκδήλωση αυτή.
«Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Δημοτικού Θεάτρου και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα Τόμπρου Χρυσούλα και τον Φώτη Σκούρτη. Το ξενοδοχείο Arcadion Hotel για την ευγενική τους χορηγία φιλοξενίας των καλλιτεχνών καθώς και τον Τάσο Μπούα για την πολύτιμη βοήθεια του.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την στήριξη του Copyshop Φωτοτυπείο Κέρκυρας και ιδιαίτερα την Κατερίνα Γαγγάδη που από την ημέρα που συστάθηκε ο σύλλογος είναι δίπλα μας»
.
Όπως σε κάθε μας δράση, θα σας ενημερώσουμε για το πως μπορείτε να γίνετε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ . Μια αγάπη πράξης , μια πράξη πλέον ανώδυνη για τον εθελοντή που αν κάποιος βρεθεί συμβατός είναι τόσο σημαντικό για την ζωή ενός ανθρώπου. Μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.