Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκκληση Μαχειμάρη προς τους απανταχού Κερκυραίους για να σωθεί το Χαμόγελο του Παιδιού

Γιώργος Μαχειμάρης
16 Δεκεμβρίου 2022 / 15:43

«Nα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο παρεμβάσεων στον Πρωθυπουργό της χώρας, στη Βουλή, στους αρχηγούς των κομμάτων».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πάνδημο κάλεσμα σε φορείς του νησιού, Κερκυραίους και απόδημους απευθύνει ο Δήμαρχος Βορειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης για να αποτραπεί με κάθε τρόπο το κλείσιμο του Χαμόγελου του Παιδιού στους Μαγουλάδες. 

Η επιστολή του απευθύνεται στους εκπροσώπους της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας όλων των νησιών του Ιονίου, στην Αυτοδιοίκηση Α' και Β΄Βαθμού, στους βουλευτές, στις συλλογικότητες και τις προσωπικότητες εντός και εκτός Κέρκυρας. 

«Η δομή οδηγείται σε κλείσιμο και 14 ψυχές παιδιών οδηγούνται σε άλλες δομές εκτός Κέρκυρας γεμίζοντας με αναστάτωση ψυχολογική τα ίδια τα παιδιά που θα αποκοπούν από τους φίλους τους, το σχολείο τους και το οικείο περιβάλλον τους και προσθέτοντας νέες πληγές στις παλιές. 
Θλίψη και απογοήτευση επικρατεί στην κοινωνία της Κέρκυρας που αγκάλιασε τη δομή σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της. 

Οφείλουμε όλοι μαζί εν είδει έκκλησης, να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο παρεμβάσεων στον Πρωθυπουργό της χώρας, στη Βουλή, στους αρχηγούς των κομμάτων, για να συνεχίσει να λειτουργεί στην Κέρκυρα η δομή, σε κτήριο που να τηρεί τις εκ του νόμου προδιαγραφές. Συνεχίζουμε όλοι μαζί σε έναν Πανκερκυραϊκό αγώνα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, αγάπης».