Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ στις 12.00 με Χαλκίδα, στη Ναύπακτο ο Αστέρας Πετριτή 

Γ ΕΘΝΙΚΗ- ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ
09 Δεκεμβρίου 2022 / 16:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και κάθε ματς είναι δυνατό και δύσκολο για τους αντιπάλους, αφού δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες και το ξέρουν οι αντιπρόσωποι του νησιού σας στην κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και κάθε ματς είναι δυνατό και δύσκολο για τους αντιπάλους, αφού δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες και το ξέρουν οι αντιπρόσωποι του νησιού σας στην κατηγορία.

Η «Βασίλισσα του Νότου» η ΑΕΛ μετά τον θρίαμβο στη Ζάκυνθο, θα αντιμετωπίσει στη Λευκίμμη τον ΑΟ Χαλκίς, μια ομάδα η οποία έχει παίξει και στην Α΄ εθνική και εκπροσωπεί την πρωτεύουσα της Εύβοιας. Όμως οι δυνατότητες και η δυναμική της ΑΕΛ δείχνουν φέτος ότι μπορεί κάθε αντίπαλος να «προσκυνήσει» της ομάδα, είναι φτιαγμένη για σπουδαία πορεία και μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων. Στο ματς της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 12.00 οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν για μια ακόμη φορά τη στήριξη του κόσμου και θα την έχουν, με τον προπονητή Π. Κορομπόκη και τους παίκτες να είναι έτοιμοι για τη μάχη και για τη νίκη.

 Ο Αστέρας Πετριτή με τον Ι. Σφακιανάκη στον πάγκο, αφού λύθηκε όποιο πρόβλημα υπήρξε, πάει στη Ναύπακτο να δώσει ένα ματς που μπορεί να του αλλάξει την πορεία. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ναυπακτιακό Αστέρα που δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και θα κάνει ότι μπορεί να πάρει την 1η του νίκη. Όμως και η κερκυραϊκή ομάδα, πάει για την 1η της νίκη και έχει δυνατότητες να το πετύχει, φτάνει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της και να μην σπαταλήσει και πάλι τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν.

 

Πρόγραμμα (5η αγωνιστική)

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

ΑΟ Υπάτου – ΑΟ Τρίκαλα

Βύζας Μεγάρων – Διγενής Νεοχωρίου

Ναυπακτιακός Αστέρας – Αστέρας Πετριτή

Παναγρινιακός – Τηλυκράτης

ΑΕ Λευκίμμης –  ΑΟ Χαλκίς

Πανελευσινιακός  – Απόλλων Πάργας

ΠΟ Φήκης –  ΑΠΣ Ζακύνθου

 

Βαθμολογία (4 αγώνες)

ΑΟ Τρίκαλα 10

Τηλυκράτης 9

ΑΕ Λευκίμμης 8

Βύζας Μεγάρων 8

ΑΟ Υπάτου 7

Πανελευσινιακός 7

ΑΟ Χαλκίς 5

Παναγρινιακός 4

Ζάκυνθος 4

ΠΟ Φήκης 4

Απόλλων Πάργας 3

Διγενής Νεοχωρίου 3

Αστέρας Πετριτή 2

Ναύπακτος 0

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια