Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ 2-0 τον Παναγρινιακό, σπουδαίος  ο Αστέρας 1-1 στη Χαλκίδα

Γ ΕΘΝΙΚΗ- ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ
21 Nov 2022 / 15:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν άκρως θετική για τις ομάδες του νησιού μας, η ΑΕΛ έκανε την παρθενική της νίκη για φέτος, ενώ ο Αστέρας Πετριτή έκανε μεγάλη εμφάνιση και πήρε βαθμό στη Χαλκίδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν άκρως θετική για τις ομάδες του νησιού μας, η ΑΕΛ έκανε την παρθενική της νίκη για φέτος, ενώ ο Αστέρας Πετριτή έκανε μεγάλη εμφάνιση και πήρε βαθμό στη Χαλκίδα.

Η «Βασίλισσα του Νότου» ήταν ανώτερη του Παναγρινιακού και έφτασε δίκαια στη νίκη, έχοντας ηγέτη και σκόρερ τον Πότση που πέτυχε από ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου (στο 42΄ και 90΄) πήρε το τρίποντο και έδειξε ότι είναι έτοιμη και φέτος για μεγάλη πορεία.  

Ο κόσμος αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες, στάθηκε δίπλα στην ΑΕΛ, ενώ η σύνθεση που κατέβασε ο Π. Κορομπόκης ήταν: Λέτσο (22′  λ.τ Παγκράτης), Κωστακιώτης (72′ Πουλημένος) Γρηγοριάδης, Ματσοβίλα, Καρβούνης, Παπαγεωργίου, Πότσης, Χατζηστάμου (72′ Θεοδωράκης), Γαστεράτος, Τσεβανέδης, Βέρμπης (60′ Γεωργακόπουλος).

Ο Αστέρας Πετριτή αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 9΄από γκολ με κεφαλιά του Ζαχαράκη, δεν το έβαλε κάτω, είχε δυο τεράστιες ευκαιρίες (τετ-α-τετ του Γραμμένου) να ισοφαρίσει αλλά πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0. Ψύχραιμα και με υπομονή στο β΄ μέρος περίμενε να «κτυπήσει», πίεσε το τελευταίο ημίωρο και στο 83΄ ο Σούκερας εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της γηπεδούχου και έκανε το 1-1. Σπουδαίος βαθμός για τον Αστέρα με τον Ι. Σφακιανάκη να επιλέγει τους Πισσιάνη, Κορακιανίτη (57' Γεωργοπάλη), Μπονγκουγκού, Πούλο (66' Θηραιό), Ν. Τουρσίδη, Γαρδικιώτη, Γκασίδη, Γραικό, Μαργκόν, Τσιάβο (66' Σούκερα), Γραμμένο.    

    

Αποτελέσματα   (2η αγωνιστική)

Τηλυκράτης – ΑΟ Υπάτου 2-1

ΑΟ Χαλκίς – Αστέρας Πετριτή 1-1

Απόλλων Πάργας – Βύζας Μεγάρων 0-0

ΑΠΣ Ζακύνθου – ΑΟ Τρίκαλα 0-1

ΠΟ Φήκης – Διγενής Νεοχωρίου 0-0

Πανελευσινιακός – Ναύπακτος 2-0

ΑΕ Λευκίμμης  – Παναγρινιακός 2-0

 

Βαθμολογία σε (2 αγώνες)

Τηλυκράτης 6

ΑΟ Τρίκαλα 6

Βύζας Μεγάρων 4

ΑΕ Λευκίμμης 4

Πανελευσινιακός 3

ΑΟ Υπάτου 3

Παναγρινιακός 3

Αστέρας Πετριτή 2

Διγενής Νεοχωρίου 2

ΑΠΣ  Ζακύνθου 1

ΑΟ Χαλκίς 1

Απόλλων Πάργας 1

ΠΟ Φήκης 1

Ναύπακτος 0

 

Πρόγραμμα  (3η αγωνιστική)

Κυριακή 27/11/2022 ώρα 15.00

ΑΟ Υπάτου – Αστέρας Πετριτή

Βύζας Μεγάρων –  Τηλυκράτης

ΑΟ Τρίκαλα –  ΑΟ Χαλκίς

Διγενής Νεοχωρίου – Απόλλων Πάργας

Ναυπακτιακός Αστέρας –  ΑΠΣ Ζακύνθου

Παναγρινιακός –  ΠΟ Φήκης

ΑΕ Λευκίμμης –  Πανελευσινιακός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια