Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σύλλογος Περιβάλλοντος καταδικάζει τον βανδαλισμό στο ΙΧ του Ν. Ολύμπιου

Σύλλογος Περιβάλλοντος
06 Δεκεμβρίου 2022 / 11:45

«Ενέργειες που πλήττουν πολίτες με δυναμική παρουσία στον κοινωνικό τους περίγυρο, αποτελούν πλήγμα στην ελεύθερη έκφραση»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας, καταδικάζει τον βανδαλισμό του αυτοκινήτου του Προέδρου του Συλλόγου Μόνιμων Κατοίκων Παλιάς Πόλης, Νίκου Ολύμπιου και αναμένει την εύρεση και σύλληψη των δραστών:

«Στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε, οι συλλογικότητες των πολιτών έχουν το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να συμμετέχουν στα κοινά και να διεκδικούν ποιότητα ζωής.
Ενέργειες που πλήττουν πολίτες με δυναμική παρουσία στον κοινωνικό τους περίγυρο, αποτελούν πλήγμα στην ελεύθερη έκφραση, στη διεκδίκηση, στα δημοκρατικά δικαιώματα.  Αντίθετα με τις προσδοκίες των δραστών, δεν δημιουργούν φόβο και αποχή από τους κοινωνικούς αγώνες αλλά ενδυνάμωση του κινήματος των πολιτών.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη σκόπιμη πρόκληση ζημιάς στο αυτοκίνητο του Νίκου Ολύμπιου, εκφράζουμε τη στήριξή μας στη δύσκολη φάση που περνάει και θα είμαστε παρόντες σε κάθε αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος».