Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας καταδικάζει την επίθεση στο αυτοκίνητο του Ν. Ολύμπιου

Επίθεση
05 Δεκεμβρίου 2022 / 15:54
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Οι βανδαλισμοί και η βία δεν έχουν θέση στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Καταδικάζουμε κάθε τέτοια πράξη από όπου και αν προέρχεται.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το γεγονός της επίθεσης στο αυτοκίνητο του προέδρου του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης, Νικόλαου Ολύμπιου καταδίκασε και η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου. Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb τόνισε τα εξής:

«Το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς, λαμβάνουν χώρα περιστατικά που συνιστούν προσβολή κατά της περιουσίας συμπολιτών μας. Οι βανδαλισμοί και η βία δεν έχουν θέση στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Καταδικάζουμε κάθε τέτοια πράξη από όπου και αν προέρχεται. Δεν θα ζήσουμε σε μια κοινωνία φόβου. Επικοινώνησα με τον Αστυνομικό Διευθυντή για το χθεσινό περιστατικό προκειμένου να ενημερωθώ σχετικά. Πιστεύω ότι η Ελληνική Αστυνομία θα πράξει τα δέοντα για να τιμωρηθούν όσοι προβαίνουν σε αυτές τις πράξεις.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.