Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φοβερή η ΑΕΛ 5-2 στη Ζάκυνθο, έχασε 1-2 ο Αστέρας

Γ ΕΘΝΙΚΗ- ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ
05 Δεκεμβρίου 2022 / 15:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για την πολύ μεγάλη νίκη της ΑΕΛ στην Ζάκυνθο, που σκόρπισε την τοπική ομάδα και ήταν αιτία μετά το ματς η διοίκηση να διώξει προπονητή και βοηθό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για την πολύ μεγάλη νίκη της ΑΕΛ στην Ζάκυνθο, που σκόρπισε την τοπική ομάδα και ήταν αιτία μετά το ματς η διοίκηση να διώξει προπονητή και βοηθό. Ο Αστέρας έχοντας ακόμη ένα πολύ δύσκολο ματς με τα Τρίκαλα δεν μπόρεσε να πάρει κάτι, αλλά έχει προοπτική με την εμφάνισή του, κυρίως στο β΄ μέρος.  Αναλυτικά:

Η «Βασίλισσα του Νότου» στη Ζάκυνθο έκανε φοβερό ματς, μπήκε σαν σίφουνας και προηγήθηκε 0-3 στο 15΄(Πότσης 7΄, Βέρμπης  κεφαλιά 11΄, Χατζηστάμου 14΄) και πήγε στα αποδυτήρια  με αυτό το σκορ. Στο Β΄μέρος η Ζάκυνθος μπόρεσε να μειώσει στο  54΄με τον Μούστα αλλά στο 69΄ η ΑΕΛ πέτυχε το 1-4 με τον Γαστεράτο και κλείδωσε τη νίκη. Μείωσαν οι γηπεδούχοι στο 86΄με κεφαλιά του Τσιμέλι αλλά στις καθυστερήσεις (92΄) με πέναλτι του Βέρμπη η ΑΕΛ  έφτασε στο τελικό 2-5.

ΑΕ Λευκίμμης: (Παν. Κορομπόκης): Παγκράτης,  Κωστακιώτης, Καρβούνης, Mocovila, Πουλημένος , Πανταζής, Παπαγεωργίου, Πότσης, Χατζηστάμου, Βέρμπης, Γαστεράτος

Ο Αστέρας Πετριτή δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την έμπειρη ομάδα των Τρικάλων, που έχει στις τάξεις της πολλούς παίκτες με θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αν και προηγήθηκε στο 17΄με τον Γραμμένο οι φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Κορέλα και στο 34΄ σε σουτ του Κουτσιανικούλη η μπάλα βρήκε πάνω στο Γραικό άλλαξε πορεία και έγινε το 1-2. Στην επανάληψη ο Αστέρας πίεσε, ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Χ. Γεοργοπάλη, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Αστέρας Πετριτή (Ι. Σφακιανάκης): Πισσιάνης, Κορακιανίτης, Μπουκουνγκού, Πούλος, Τουρσίδης (58΄Χ. Γεωργοπάλης), Γαρδικιώτης (74΄ Ρουμελιώτης), Γκασίδης, Γραικός, Τσιάβος, Γραμμένος, Λεμπονγκό (58΄ Θηραίος).  

 

Αποτελέσματα  (4η αγωνιστική)

Βύζας Μεγάρων –  ΑΟ Υπάτου 0-0

Αστέρας Πετριτή – ΑΟ Τρίκαλα 1-2

Τηλυκράτης–  Διγενής Νεοχωρίου 2-0

ΑΟ Χαλκίς –  Ναυπακτιακός Αστέρας 1-0

Απόλλων Πάργας – Παναγρινιακός 1-1

Ζάκυνθος – ΑΕ Λευκίμμης 2-5

ΠΟ Φήκης – Πανελευσινιακός 0-1

 

Βαθμολογία (4 αγώνες)

ΑΟ Τρίκαλα 10

Τηλυκράτης 9

ΑΕ Λευκίμμης 8

Βύζας Μεγάρων 8

ΑΟ Υπάτου 7

Πανελευσινιακός 7

ΑΟ Χαλκίς 5

Παναγρινιακός 4

Ζάκυνθος 4

ΠΟ Φήκης 4

Απόλλων Πάργας 3

Διγενής Νεοχωρίου 3

Αστέρας Πετριτή 2

Ναύπακτος 0

 

Επόμενη (7η αγωνιστική)

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

ΑΟ Υπάτου – ΑΟ Τρίκαλα

Βύζας Μεγάρων – Διγενής Νεοχωρίου

Ναυπακτιακός Αστέρας – Αστέρας Πετριτή

Παναγρινιακός – Τηλυκράτης

ΑΕ Λευκίμμης –  ΑΟ Χαλκίς

Πανελευσινιακός  – Απόλλων Πάργας

ΠΟ Φήκης –  ΑΠΣ Ζακύνθου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια