Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση του Σωματείου εστίασης & διασκέδασης παλαιάς πόλης με τον Στέφανο Γκίκα

Σωματείο Εστίασης και Διασκέδασης
28 Nov 2022 / 20:13
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας, και συγκεκριμένα ο Βασίλης Βασιλάκης (Πρόεδρος) και ο Νίκος Λάτσας (Γραμματέας)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τον βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ, Στέφανο Γκίκα πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του ΔΣ του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας, και συγκεκριμένα ο Γ. Βλάχος (Πρόεδρος) και ο Η. Φωτεινός (Μέλος). Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας, και συγκεκριμένα ο Βασίλης Βασιλάκης (Πρόεδρος) και ο Νίκος Λάτσας (Γραμματέας).

Η συνάντηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από το θέμα της παράτασης των αδειών ωραρίου μουσικής και μουσικών οργάνων για τις επιχείρησης του νησιού. Όλες οι πλευρές συμφώνησαν πως θα πρέπει να δοθεί μια δίκαιη παράταση, που να αφορά όλες τις επιχειρήσεις με οριζόντιο και ενιαίο τρόπο.

Θα πρέπει να συνεχισθεί η δυνατότητα λειτουργίας των επιχειρήσεων, αφού  η παρούσα κατάσταση, δηλαδή το ωράριο των 22:00 μμ και των 23:00, τις εξαντλεί οικονομικά και ηθικά. Ο βουλευτής κατανόησε τα δίκαια αιτήματα των Συλλόγων, και θεώρησε αναγκαίο να βρεθεί μια λύση η οποία να κοινά αποδεκτή από όλους. Οι δυο Σύλλογοι δήλωσαν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα από κοινού με δράσεις και νομικά ορθές προτάσεις.

Επιπλέον, έγινε λόγος για την οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη του νησιού, καθώς και τέθηκαν ζητήματα για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας. Σκοπός όλων αποτελεί η οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη της πόλης της Κέρκυρας, αλλά και του νησιού, μέσα από την συνεργασία όλων των φορέων, προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κοινωνικού συνόλου.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.