Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τάσος Μπούας: «Με τη Μερόπη Υδραίου και πάλι, για 10 λόγους»

Τάσος Μπούας
28 Nov 2022 / 10:46

Υποψήφιος με τον συνδυασμό της Μερόπης Υδραίου ανακοινώσε ότι θα είναι και πάλι ο Τάσος Μπούας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υποψήφιος με τον συνδυασμό της Μερόπης Υδραίου ανακοινώσε ότι θα είναι και πάλι ο Τάσος Μπούας:

«Η Μερόπη Υδραίου εδώ και τρία χρόνια, δικαιώνει την επιλογή των πολιτών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας αλλά και όσων την στηρίξαμε με τη συμμετοχή μας στο συνδυασμό ‘’Κερκυραίων Δήμος-ΝΕΑ ΑΡΧΗ.’’

Θα είμαι με τη Μερόπη Υδραίου και πάλι, για 10 λόγους:

1ον) Γιατί έστησε ένα Δήμο κυριολεκτικά από την αρχή. Ένα Νέο Δήμο που εντάσσεται σε ευρωπαϊκά προγράμματα, υλοποιεί έργα υποδομής, κλείνει χρόνιες πληγές, φέρνει χρηματοδοτήσεις για ακόμα περισσότερα σημαντικά έργα για το δημότη.

2ον) Γιατί καθάρισε την Κέρκυρα από τα σκουπίδια, πέτυχε και διεκδίκησε κάτι που πολλοί αμφισβητούσαν: τη μεταφορά των σκουπιδιών και μάλιστα χωρίς ούτε ένα ευρώ αύξηση στα τέλη των δημοτών.

3ον) Γιατί είναι έντιμη, καθαρή, ξέρει μόνο να δουλεύει, να σχεδιάζει, να διεκδικεί. Είναι η Δήμαρχος που έχει αφιερωθεί σε ένα μεγάλο σκοπό: να αλλάξει εικόνα η Κέρκυρα.

4ον) Γιατί δεν διστάζει να πιάσει δύσκολα θέματα και προβλήματα. Αναπλάσεις υποβαθμισμένων χώρων και περιοχών, έναρξη της διαδικασίας του μεγαλύτερου έργου για την ύδρευση που έγινε ποτέ στο νησί, έργα καθημερινότητας για να γίνει πιο ανθρώπινη η ζωή στο Δήμο μας.

5ον) Γιατί είναι αποτελεσματική, έχει φέρει στην Κέρκυρα 10,7 εκ. ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα, πάνω από 20 εκατ. ευρω σε έργα για δρόμους, σχολεία, κοινόχρηστους χώρους, ενώ μια σειρά άλλων έργων, συνολικού ύψους  23,5 εκ. ευρώ, έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα ‘’ Α.Τρίτσης.’’
6ον) Γιατί ξέρει να συνεργάζεται, δεν κάνει αποκλεισμούς, αξιοποιεί πολίτες με θετικές απόψεις, ιδέες και προτάσεις. Γιατί η πιο μεγάλη παράταξη, η παράταξη στην οποία ανήκουμε όλοι είναι η Κέρκυρα.

7ον) Γιατί είναι η μοναδική που έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα. Η δεύτερη θητεία της θα είναι ακόμα καλύτερη, ακόμα πιο παραγωγική. Η Κέρκυρα χρειάζεται νέα και φρέσκα πρόσωπα, ανθρώπους που έχουν σχέδιο, πρόγραμμα, θέληση, δυνάμεις.

8ον) Γιατί κάνει πράξη τη συνεργασία όλων σε ένα τομέα από τον οποίο ζει η Κέρκυρα: τον τουρισμό. Η ολική επαναφορά της Κέρκυρας στον τουρισμό δεν έγινε τυχαία, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Δήμου με όλους τους φορείς και τους ανθρώπους του τουρισμού.

9ον) Γιατί έφερε το Δήμο στην ψηφιακή εποχή. Ο δημότης μέσα από το Novoville μπορεί να εξυπηρετηθεί ηλεκτρονικά, να υποβάλλει αιτήματα μέσα από το διαδίκτυο ή το τηλέφωνο. 11.500 πολίτες έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή.

10ον) Γιατί δεν μπορούμε να γυρίσουμε στα πρόσωπα του χθες, σε αυτούς που ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Η Μερόπη Υδραίου εμπιστεύεται τους νέους ανθρώπους, όπου και αν ανήκουν. Η Κέρκυρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά με διάθεση για ανανέωση και προοπτική».