Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλο ματς ΑΕΛ - Πανελευσινιακός, ο Αστέρας εκτός με ΑΟ Υπάτου

Γ ΕΘΝΙΚΗ- ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ
25 Nov 2022 / 16:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έχει δύσκολα ματς για τις ομάδες μας, με την ΑΕΛ να παίζει εντός έδρας και τον Αστέρα Πετριτή για 2ο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έχει δύσκολα ματς για τις ομάδες μας, με την ΑΕΛ να παίζει εντός έδρας και τον Αστέρα Πετριτή για 2ο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας.

Σπουδαίο ματς θα γίνει στη Λευκίμμη, εκεί η «Βασίλισσα του Νότου» θα βρεθεί αντίπαλος με τον Πανελευσινιακό, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλές συμμετοχές σε Β΄ Εθνική, αλλά και στην Α΄ Εθνική παλιότερα. Βέβαια η έμπειρη πλέον ΑΕΛ στην κατηγορία είναι ικανή να νικήσει εντός αλλά και εκτός έδρας οποιαδήποτε ομάδα και φυσικά θα δώσει τη μάχη της για να καταβάλει την ομάδα της Ελευσίνας. Διαιτητής η Ειρήνη Πιγγίου από τη Θεσπρωτία, με βοηθούς τους Θ. Γκέλη από τα Γιάννενα και Δ. Διονύση από την Άρτα.

Ο Αστέρας Πετριτή πάει στη Βοιωτία και στις 13.00 θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Υπάτου, μια πολύ δυνατή ομάδα, πέρσι ήταν 2η στον Όμιλό της, μόλις 2 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια. Η Κερκυραϊκή ομάδα ξέρει να παλεύει και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα. Στο ματς της Βοιωτίας από την ΕΠΣ Αθηνών θα είναι διαιτητής ο Ι. Γκαϊτατζής με βοηθούς τον Μ. Γαλαριώτη  και τον Δ. Κατελανάκη.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:   

Πρόγραμμα  (3η αγωνιστική)

Κυριακή 27/11/2022 ώρα 15.00

ΑΟ Υπάτου – Αστέρας Πετριτή 13.00

Βύζας Μεγάρων –  Τηλυκράτης

ΑΟ Τρίκαλα –  ΑΟ Χαλκίς

Διγενής Νεοχωρίου – Απόλλων Πάργας

Ναυπακτιακός Αστέρας –  ΑΠΣ Ζακύνθου

Παναγρινιακός –  ΠΟ Φήκης

ΑΕ Λευκίμμης –  Πανελευσινιακός

 

Βαθμολογία σε (2 αγώνες)

Τηλυκράτης 6

ΑΟ Τρίκαλα 6

Βύζας Μεγάρων 4

ΑΕ Λευκίμμης 4

Πανελευσινιακός 3

ΑΟ Υπάτου 3

Παναγρινιακός 3

Αστέρας Πετριτή 2

Διγενής Νεοχωρίου 2

ΑΠΣ  Ζακύνθου 1

ΑΟ Χαλκίς 1

Απόλλων Πάργας 1

ΠΟ Φήκης 1

Ναύπακτος 0

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια