Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Χρήστος Κυπριώτης ξανά πρόεδρος του Σωματείου ΕΚΑΒ Κέρκυρας

ΕΚΑΒ
11 Nov 2022 / 15:02

Ανανέωσε τη θητεία του το διοικητικού συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου παραγματοποίησε το Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας.

Μετα τις αρχαιρεσιες το νεο ΔΣ εχει ως εξής:

Προεδρος Κυπριωτης Χρηστος
Γραμματεας Μοιρισκλαβος Γεωργιος
Ταμιας Μενυχτας Γρηγορης
Μελος Κουρης Αθανασιος
Μελος Πανδης Σπυριδων 



Ο πρόεδρος Χρήστος Κυπριώτης δήλωσε: «Δυο χρονια περασαν απο την εκλογη μας σαν μελη του ΔΣ του Σωματειου εργαζομενων στο ΕΚΑΒ Κερκυρας που με ιδιαιτερη τιμη αλλα και διεκδικητικότητα υπηρετησαμε ολοκληρο το ΔΣ τις αναγκες του τομεα τις αξιες της επειγουσας προνοσοκομειακης φροντιδας και τις αναγκες για καλυτερες και αξιοπρεπεις συνθηκες εργασιας για ολους τους συναδελφους.

Ολοι εμεις οι εργαζομενοι στο ΕΚΑΒ Κερκυρας με υψηλο φρονιμα ασκουμενοι τα καθηκοντα μας καθημερινα παλευουμε να βρισκομαστε αμεσα διπλα στους ανθρωπους που μας εχουν αναγκη η κρινεται η ζωη τους για να κανουμε την διαφορα αναμεσα στην ζωη και τον θανατο!

Ετσι λοιπον μετα απο δυο χρονια μαχων με το απερχομενο ΔΣ πραγματοποιηθηκαν εκλογες στο Σωματειο μας και ανανεωσαμε την θητεια μας για αλλα δυο χρονια συνεχιζοντας ως Προεδρος των εργαζομενων υπο νεο ΔΣ για τις αναγκες του τομεα μας.

Θελω να ευχαριστησω θερμα τους συναδελφους για την στηριξη αλλα και την εμπιστοσυνη τους προς το προσωπο ολοκληρου του νεου ΔΣ και να ζητησω για ακομη μια φορα την στηριξη ολων προς το ΕΚΑΒ Κερκυρας γιατι το ΕΚΑΒ μας αφορα ολους».