Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο Φαληράκι

καρκίνος
22 Οκτωβρίου 2022 / 16:19
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ομιλήτριες θα είναι: η Χειρούργος - Μαστολόγος - Ογκολόγος, Αναστασία Πεπέ, η Ψυχολόγος Έφη Παπαδάτου και η “survivor” νικήτρια του καρκίνου του μαστού, μέλος του Συλλόγου Γυναικών «Άλμα Ζωής», Κούλα Κοκονέζη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του το OXYGEN PLUS πραγματοποιεί, σε συνεργασία με το σύλλογο «Άλμα Ζωής», ημερίδα με θέμα την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.

Στόχος της ημερίδας, που γίνεται με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Μαστού, είναι η έγκυρη ενημέρωση των γυναικών της Κέρκυρας και η ευαισθητοποίηση τους για την πρόληψη του καρκίνου, που σύμφωνα με επίσημα στοιχεία «μαστίζει» ετησίως περισσότερες από 4500 νέες περιπτώσεις στην Ελλάδα.
Μοναδικό «κλειδί» αποφυγής και αντιμετώπισης αποτελούν, ο προληπτικός έλεγχος, η «υγιής» καθημερινότητα , η σωστή διατροφή και η καθημερινή άσκηση.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις  6.00 το απόγευμα στην αίθουσα ΣΥΠΑΠ, στο Φαληράκι.
Ομιλήτριες θα είναι: η Χειρούργος -  Μαστολόγος - Ογκολόγος, Αναστασία Πεπέ, η Ψυχολόγος Έφη Παπαδάτου και η “survivor” νικήτρια του καρκίνου του μαστού, μέλος του Συλλόγου Γυναικών «Άλμα Ζωής», Κούλα Κοκονέζη.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η ιδιοκτήτρια του OXYGEN PLUS Έφη Λαψάνα.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.