Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Χρύσανθος Σαρλής για την απώλεια του Λάκη Γερογιάννη

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΡΛΗΣ
02 Οκτωβρίου 2022 / 23:06

Η απώλεια του θλίβει όλους όσους είχαν τη τύχη να τον γνωρίσουν, θλίβει την Κέρκυρα!

Εκφράζω την βαθειά λύπη μου για την αδόκητη απώλεια του Θρασύβουλου (Λάκη) Γερογιάννη! Ο Λάκης Γερογιάννης έφυγε πρόωρα από τη ζωή το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022.
Ήταν αληθινός Κερκυραίος, έτρεφε μεγάλη αγάπη για τη Κέρκυρα και το τόπο της  ιδιαίτερης γενέτειρας του, την Αλεπού, στρατεύτηκε από  την εποχή της νεότητας του στο ΠΑΣΟΚ του οποίου υπήρξε για 40 και πλέον χρόνια αδιάλειπτα και  αταλάντευτα μέλος και ενεργό στέλεχος  μέχρι χτες, έλαβε μέρος στη πρωτοπορία όλων των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων της εποχής μας, υπέρμαχος της τοπικής αυτοδιοίκησης υπηρέτησε την κοινότητα Αλεπούς και στην συνέχεια τον Δήμο Κερκυραίων εκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος τη δημοτική περίοδο 1999-2002, στην οποία διετέλεσε και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων.  Ανέπτυξε παράλληλα  σημαντική συνδικαλιστική  (ΟΤΕ) και κοινωνική δράση.
Ο Λάκης Γερογιάννης υπήρξε στενός συνεργάτης, φίλος και συναγωνιστής στους αυτοδιοικητικούς  αγώνες για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της Κέρκυρας. 
Βαθειά πολιτικοποιημένος, ασυμβίβαστος Δημοκράτης, ανιδιοτελής, άνθρωπος των αγώνων και της κοινωνικής προσφοράς, αφήνει ένα τεράστιο κενό στο τόπο μας.  Η γνώριμη και επιβλητική παρουσία του, οι εύστοχες και καίριες παρεμβάσεις του, το ευφυές και  καυστικό χιούμορ του θα μας λείψουν.
Η απώλεια του θλίβει όλους όσους είχαν τη τύχη να τον γνωρίσουν, θλίβει την Κέρκυρα!!
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους οικείους και φίλους του, στην Αλεπού ιδιαίτερα. 
Αιώνια η μνήμη του!!
Κέρκυρα 2 Οκτωβρίου 2022
Χρύσανθος Σαρλής
πρώην Δήμαρχος Κερκυραίων