Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήρια επιστολή του Σπ. Δολιανίτη προς την Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας

ΦΕΚ
01 Οκτωβρίου 2022 / 19:01

Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο κ. Σπύρο Παδοβά αλλά και στα μέλη της διοίκησης, στον αρχιμουσικό κ. Σπύρο Προσωπάρη, στον υπαρχιμουσικό κ. Σπύρο Κακαρούγκα, στους σολίστ: Μαρία Μονόπωλη και Στέφανο Γιαννακά και σε όλους τους μουσικούς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευχαριστήρια επιστολή προς την Παλαιά Φιλαρμονική, εξέδωσε ο Σπύρος Δολιανίτης. Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής: 

"Με την ιδιότητά μου ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής της 13ης πανελλήνιας συνάντησης φορέων πρόληψης της εξάρτησης, ως γραμματέας του Δ.Σ. κέντρου πρόληψης Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ «ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΟΣ» και ως πρόεδρος του συλλόγου κατά των εξαρτήσεων «ΣΤΗΡΙΞΗ» ευχαριστώ ιδιαιτέρως και συγχαίρω για την προσφορά  και την ανιδιοτελή συμμετοχή  στην εναρκτήρια εκδήλωσή μας, τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας.

Θερμές ευχαριστίες λοιπόν στον πρόεδρο της διοικητικής επιτροπής της Φ.Ε.Κ. κ. Σπύρο Παδοβά αλλά και στα μέλη της διοίκησης, στον αρχιμουσικό κ. Σπύρο Προσωπάρη, στον υπαρχιμουσικό κ. Σπύρο Κακαρούγκα, στους σολίστ: Μαρία Μονόπωλη και Στέφανο Γιαννακά και σε όλους τους μουσικούς οι οποίοι έλαβαν μέρος στη συναυλία.

Εκ μέρους του συνόλου των συνέδρων (πλέον των 200 ατόμων) από Ελλάδα και Κύπρο, σας μεταφέρω τις καλύτερες εντυπώσεις για την ξεχωριστή αυτή βραδιά, τη φιλοξενία και το όμορφο καλωσόρισμά σας.
Η ζωή είναι ένα ταξίδι. Η μουσική το ομορφαίνει και η ζωή είναι ωραία. Έτσι έχει μάθει η πρόληψη να τιμά τη ζωή. Χρόνια τώρα."
Με εκτίμηση
Σπύρος Δολιανίτης