Με 5 αθλητές-τριες ο Δαμοκλής στο Κύπελλο Ξίφους

Με 5 αθλητές-τριες ο Δαμοκλής στο Κύπελλο Ξίφους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΚΑΣ Δαμοκλής έδωσε το παρόν στο ΟΑΚΑ, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν με τη συμμετοχή τριών αθλητών και δυο αθλητριών κάτω των 17 ετών, στο κύπελλο Ξίφους Ασκήσεων.

21
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΚΑΣ Δαμοκλής έδωσε το παρόν στο ΟΑΚΑ, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν με τη συμμετοχή τριών αθλητών και δυο αθλητριών κάτω των 17 ετών, στο κύπελλο Ξίφους Ασκήσεων. Η παρουσία του ήταν καλή και τα πλασαρίσματα των παιδιών, που βλέπουν με αισιοδοξία της συνέχεια. Άλλωστε ήταν ο πρώτος αγώνας μετά το καλοκαίρι και στην πορεία έχουν αρκετούς για να πετύχουν ακόμη περισσότερα και να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Ο Σύλλογος ενημέρωσε για τις συμμετοχές:

 

Το δελτίο τύπου

 

«Η φετινή αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε ευοίωνα με το Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων -Νεανίδων U17, την Κυριακή 18/9, στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α.

Έχοντας καλή απόδοση, οι αθλητές και αθλήτριές μας έλαβαν το βάπτισμα του πυρός για την φετινή χρονιά και κατέκτησαν πολύ καλές θέσεις στην 16αδα και 32 άδα.

Αναλυτικά στους εφήβους: Tsakunov Matvey 15ος

Σγούρος Αβράμης 25ος   

Νικόλας Τριβιζάς 32ος

Εμίλιο Μαλλάνο 34ος ( πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία και πολλά υποσχόμενος )

Στις Νεάνιδες πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελεονώρα Καββάδα .

Αναλυτικά:

Ελεονώρα Καββάδα 13η

Κατερίνα Προβατά 38η

Συγχαρητήρια σε όλους.  

Έχοντας θέσει τα θεμέλια για την νέα αγωνιστική χρονιά ευχαριστούμε τους αθλητές μας και τους γονείς του συλλόγου για το υποστηρικτικό περιβάλλον και την εμπιστοσύνη τους».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ