Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 5 αθλητές-τριες ο Δαμοκλής στο Κύπελλο Ξίφους

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ
21 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΚΑΣ Δαμοκλής έδωσε το παρόν στο ΟΑΚΑ, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν με τη συμμετοχή τριών αθλητών και δυο αθλητριών κάτω των 17 ετών, στο κύπελλο Ξίφους Ασκήσεων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΚΑΣ Δαμοκλής έδωσε το παρόν στο ΟΑΚΑ, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν με τη συμμετοχή τριών αθλητών και δυο αθλητριών κάτω των 17 ετών, στο κύπελλο Ξίφους Ασκήσεων. Η παρουσία του ήταν καλή και τα πλασαρίσματα των παιδιών, που βλέπουν με αισιοδοξία της συνέχεια. Άλλωστε ήταν ο πρώτος αγώνας μετά το καλοκαίρι και στην πορεία έχουν αρκετούς για να πετύχουν ακόμη περισσότερα και να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Ο Σύλλογος ενημέρωσε για τις συμμετοχές:

 

Το δελτίο τύπου

 

«Η φετινή αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε ευοίωνα με το Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων -Νεανίδων U17, την Κυριακή 18/9, στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α.

Έχοντας καλή απόδοση, οι αθλητές και αθλήτριές μας έλαβαν το βάπτισμα του πυρός για την φετινή χρονιά και κατέκτησαν πολύ καλές θέσεις στην 16αδα και 32 άδα.

Αναλυτικά στους εφήβους: Tsakunov Matvey 15ος

Σγούρος Αβράμης 25ος   

Νικόλας Τριβιζάς 32ος

Εμίλιο Μαλλάνο 34ος ( πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία και πολλά υποσχόμενος )

Στις Νεάνιδες πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελεονώρα Καββάδα .

Αναλυτικά:

Ελεονώρα Καββάδα 13η

Κατερίνα Προβατά 38η

Συγχαρητήρια σε όλους.  

Έχοντας θέσει τα θεμέλια για την νέα αγωνιστική χρονιά ευχαριστούμε τους αθλητές μας και τους γονείς του συλλόγου για το υποστηρικτικό περιβάλλον και την εμπιστοσύνη τους».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια